- Konu Yazar
Müge iplikçi kim?
Müge İplikçi (d. 18 Ocak 1966 İstanbul) Türk edebiyatçı. Çağdaş Türk edebiyatının güncel ve toplumsal konuları işleyen, toplumsal düzende kadının rolüne ve sıkıntılarına özellikle eğilen bir yazarıdır. Yetişkinler için yazdığı romanların yanı sıra çocuk ve gençler için de kitapları vardır.Müge iplikçi Ne Zaman yazarı?
1990’lı yıllarda edebiyatla ve öyküyle daha yakından ilgilenen yazar kalem ürünleriyle; 1996 Yaşar Nabi Nayır Gençlik Ödülü (kısa öykü dalında birincilik), 1997 Haldun Taner Öykü Ödülü (üçüncülük) ve Yalancı Şahit (2010) adlı romanıyla Çocuk ve Gençlik Yayınları Derneği tarafından verilen Yılın En İyi Gençlik Romanı …56 yaşında (1966)Müge İplikçi / Yaş
Kurtlar vadisi iplikçi Nedim Kimdir?
Kurtlar vadisi iplikçi Nedim Kimdir?12. İplikçi Nedim – Nesim Malki. Erol Evcil tarafından öldürülen ünlü tefeci Nesim Malki, dizide İplikçi Nedim’in ta kendisiydi.
Müge İplikçi hikaye yazarı mı?
Müge İplikçi hikaye yazarı mı?Öykü Yazarı, Yazar Öykücü. 18 Ocak 1966, İstanbul doğumlu. Tam adı Müge İplikçi-Çakır.
Mustafa Kutlu Ne zaman hikaye yazdı?
(8 cilt, 1976-1998). İlk hikâyeleri Fikir ve Sanatta Hareket dergisinde çıktı (İlk hikâyesi ‘O’, 1968). 1979-1982 yılları arasında bu derginin yazı işleri müdürlüğünü yürüttü. Ayrıca Adımlar (Erzurum), Hisar, Türk Edebiyatı, Düşünce, Yönelişler’de hikâyeler yayınladı.Kurtlar Vadisi iplikçi ne iş yapar?
asıl adı nedim malik’tir. 2. konsey üyelerinden biridir, fakat konseye girmeden önce de tüm konsey üyelerinin parasını işliyordu. tekstil işindeymiş gibi görünüp, tefecilik yapar. herkesin parası onda olduğundan, görünmez bir zırha sahip gibidir.Mustafa Kutlu (d. 6 Mart 1945, Erzincan), Türk yazar. Hikâye ve denemeleriyle tanınır.
Mustafa Kutlu hikâye yazarı mı?
Mustafa Kutlu hikâye yazarı mı?Mustafa Kutlu Uzun Hikaye otobiyografi mi?
Mustafa Kutlu Uzun Hikaye otobiyografi mi?Mustafa Kutlu da Uzun Hikâye’de kendi uzun hikâyesini anlatmış bizlere. Yüz sayfayı aşkın bu eser, yazarın çocukluk ve ilk gençlik yıllarına ışık tutan bir otobiyografik roman olmaya da adaydır. Uzun Hikâye’de Bulgaristan muhaciri olan Ali’nin ve oğlunun öyküsü anlatılmaktadır.