- Konu Yazar
Magento kurulumu nasıl yapılır?
Magento Kurulumu Nasıl Yapılır?- Database Server Host: localhost.
- Database Server Username: Veri tabanı için oluşturduğunuz kullanıcı adı.
- Database Server Password: Veri tabanı için oluşturduğunuz şifre.
- Database Name: Oluşturduğunuz veri tabanının adı.
- Table Prefix: Boş bırakınız.
Magento nasıl?
Magento, PHP yazılım dilini kullanan ve 2008’de piyasaya sürülen açık kaynak kodlu bir e-ticaret yazılımı. Açık kaynak kodlu olması nedeniyle Magento ücretsiz bir yazılım olarak geliyor ve kendi e-ticaret sitesini kurmak isteyenler bu yazılım ile online mağazalarını kurabiliyorlar.
Opencart nedir ne işe yarar?
Opencart, işini internet ortamına taşımak ve e-ticaret sitesi kurmak isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş PHP tabanlı, açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir e-ticaret sistemidir.
Opencart ile neler yapılabilir?
OPENCART’IN AVANTAJLARI NELERDİR?Opencart ile e-ticaret sitesi yapımı nedir?
Opencart 2005 yılında faaliyetlerine başlayan ve 2006 yılında ilk sürümü yayınlanan açık kaynak kodlu bir e-ticaret alt yapısıdır. MYSQL veritabanı kullanılan bu e-ticaret alt yapısı PHP tabanlı olarak tasarlanmıştır ve Opencart’ta HTML bileşenlerinin kullanıldığı bilinmektedir.
Opencart ne için kullanılır?
OpenCart açık kaynak kodlu e-ticaret yönetim sistemidir. PHP tabanlı olan OpenCart, veritabanı olarak MYSQL kullanmaktadır. Geniş dil ve para birimi yelpazesine sahip olan OpenCart ücretsiz bir e-ticaret yönetim sistemidir. OpenCart ile işinizi ücretsiz olarak e-ticaret ortamına taşıyabilirsiniz.
Opencart e-ticaret yazılımını server da hangi dizine yükleriz?
Kullandığınız FTP programından hosting hesabınıza bağlanarak Opencart dosyalarınızı, sitenizin çalışacağı “public_html” klasörüne kopyalayınız. Dosyalarınızı kopyaladıktan sonra Opencart yazılımının çalışabilmesi için bir veri tabanı dosyası oluşturmanız gerekmektedir.Opencart e-ticaret site sisteminin lisans tipi nedir?
Open Cart nasıl kurulur?
Opencart Kurulumu Nasıl Yapılır?
- Opencart üzerinden kendi e-ticaret sitenizin kurulumunu yapmak için öncelikle şu linke tıklayın: https://www.opencart.com ve Opencart yazılımını indirin.
- Opencart kurulumu yapmak için öncelikle web sunucusu, PHP modülleri ve veritabanını etkinleştirmelisiniz.
- Veritabanı Kurulumu.
Opencart CMS nedir?
OpenCart, CMS açık kaynak kodlu çevrimiçi mağaza yönetim sistemidir. E-Ticaret yönetim sistemi için kullanılan MYSQL bağlantılı PHP kodlamasıdır. Bir çok dil seçeneği ve özel modüller içermektedir. Dünya genelinde lisanslı olarak serbest kullanıma sahiptir.Opencart e-ticaret güvenli mi?
Opencart güvenli bir yazılımdır. Dikkat etmeniz gereken nokta çalıştığınız kişiler ve destek noktasıdır. Bir ürün alırken de aslında dikkat ettiğiniz nokta garantisidir, servis imkanı ve ürünün iyi marka tarafından üretilmiş olmasıdır.