- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Zumba hangi federasyona bağlı?
Uluslararası Zumba Federasyonu – Zumba, Pole.Zumba dans hocası nasıl olunur?
Zumba eğitmeni olmak için hiç bir ön koşul aranmıyor. Yani spor akademisi (BESYO) mezunu olmanız gerekmiyor. Herhangi bir fitness sertifikası da istenmiyor. Fakat daha önce grup fitness egzersiz dersi vermiş olmanız, BESYO mezunu olmanız, fitness antrenörlüğü sertifikanızın olması sizin için bir avantajdır.Zumbanın kökeni neresidir?
İlk kez Kolombiyalı dansçı ve koreograf Alberto Beto Perez tarafından 1990 sonrası yıllarda oluşturulan zumbanın, dünyadaki en yaygın dans ve fitness bileşimi programı olarak ün kazandığı bilinir.
Zumba sertifikası nereden alınır?
Sertifikalı bir Zumba eğitmeni olmanız için bu sertifikayı vermeye tek yetkili firma olan Zumba Fitness LLC’nin düzenlediği Zumba Basic 1 eğitimini almanız gerekiyor. Zumba’nın orijinal web sitesine girerek (www.zumba.com) size en yakın tarihli eğitime kredi kartınızla online kayıt yaptırabilirsiniz.
Zumba da Zin ne demek?
ZIN™, Zumba® eğitmenleri için bir kariyer geliştirme programıdır. Takdir edersiniz ki eğitim ömür boyu devam eden bir süreç. Sertifika sahibi olduktan sonra Zumba kariyerimizin gelişmesi için eğitim şart. İşte tam da bu noktada Zumba Fitness, ZIN™ programı ile bize bu eğitim fırsatını veriyor.Zumba eğitmenliği ne demek?
Zumba Eğitmeni Ne Demek? Zumba eğitmeni, en temel tanımıyla; başta Latin müzikleri olmak üzere çeşitli müziklerin ritmiyle uyumlu egzersiz eğitimleri veren kişiye denir. Zumba eğitmenleri, her yaştan öğrencilerine formda kalmak ya da zayıflamak adına dans ve fitnessı birleştiren hareketler öğretirler.Zumba Eğitmeni nedir?
Zumba ne anlama gelir?
Dans; Müzik temposuna uyularak yapılan ve estetik değer taşıyan düzenli vücut hareketlerine verilen isimdir. Zumba; Latin müziği eşliğinde yapılan bir dans fitness programının adıdır. Zumba, dans ve aerobik figurlerini içerir.
52 yaşında (15 Mart 1970)Beto Pérez / Yaş
Zumba® Jammer (ZJ) Zumba® Jammer, Zumba® Fitness’a üye olan Zumba® eğitmenleri (ZIN™) için özel koreografi dersi verir. Bu derslere katılmak için ZIN üyeliği mecburidir.
Zumba zin ne demek?