AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zorunlu trafik sigortasinda cekici hizmeti var mi?

Editör

Yeni Üye

Zorunlu trafik sigortasında çekici hizmeti var mı?​

Trafik sigortasına ek olarak tanımlanan faydalardan birisi de yolda kalan araçlara yönelik olarak sunulan çekici teminatı hizmetidir. Böyle durumlarda önceden yaptırmış olduğunuz trafik sigortasının kapsamında ek olarak bulunan çekici hizmeti devreye girer.

Sigorta Yol Yardım kaç kez çekici hizmeti verilmektedir?​

İstenir ise kapsam dışı veya limiti aşan durumlarda (karşılıklı fiyat onayı alındıktan sonra) sigortalının anlaşmalı fiyatlarla hizmet alması sağlanır. a. Kaza halinde GROUPAMA ASISTANS, Sigortalı Aracın var ise Kazaın gerçekleştiği ildeki en yakın servise çekimini 400 TL (Yılda 2 defa) limit dahilinde sağlayacaktır.

Arabam hangi otoparka çekildi?​

Arabam hangi otoparka çekildi?
Otoparka çekilen araç sorgulaması için “PARK (BOŞLUK) ARAÇ PLAKASI” yazıp 1550’ye SMS gönderdikten sonra aracınızın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Trafik sigortası devletin mi?​

Trafik sigortası devletin mi?
Zorunlu Trafik Sigortası, devlet tarafından bütün motorlu araç sahiplerine yapılması zorunlu tutulmuş olan ve kaza sonucunda diğer araç veya üçüncü şahıslara verebileceğiniz zararlar için sizi güvence altına alan bir sigorta ürünüdür.

Sigortamda yol yardımı var mı?​

Yol yardımı, sürücülerin karşılaştığı olumsuz durumlarda devreye giren yardım hizmetidir. Yol yardım hizmetleri kasko sigortası yaptırarak sahip olunabileceği gibi zorunlu trafik sigortasına da ek teminat olarak eklenilmektedir. Bu gibi durumlarda yol yardım hizmeti devreye girer.

Türkiye sigorta yol yardımı var mı?​

Sigorta poliçesi ile teminat altına alınmış varlıklarınızda poliçede belirtilen riziko kapsamında hasar meydana gelmesi durumunda; Acil Yol Yardım, Acil Konut Yardım ve Acil İşyeri Yardım talepleriniz için 7/24 hizmet veren +90(850) 202 20 20 no.lu acil yardım hattımızı arayabilirsiniz.

Arabam nerede çekildi?​

Arabam nerede çekildi?
SMS İLE ÇEKİLEN ARAÇ SORGULAMA Otoparka çekilen araç sorgulaması için “PARK (BOŞLUK) ARAÇ PLAKASI” yazıp 1550’ye SMS gönderdikten sonra aracınızın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Kaldırıma park cezası nereye şikayet edebilirim?​

Kaldırıma park cezası nereye şikayet edebilirim?
Nereye şikayet edebilirim? Taşıtların durmak, duraklamak ya da park etmek suretiyle yolları, herkesin gelip geçmesine mahsus yerleri ve yaya kaldırımlarını işgallerini önlemek için Trafik Şube Müdürlükleri yanı sıra Zabıta Amirliklerine de şikayette bulunabilirsiniz.

Trafik sigortasında çekici hizmeti genellikle ek bir teminat olarak sunulmaktadır. Bu hizmet, yolda kalan araçlara destek olmak amacıyla sağlanır ve genellikle meydana gelen arıza veya kaza durumlarında devreye girer. Trafik sigortasının kapsamına göre çekici hizmeti de sunulabilir ve bu durum poliçenin detaylarına göre değişiklik gösterebilir.

Sigorta poliçenizde yer alan Yol Yardım hizmeti çerçevesinde çekici hizmeti talep edebilirsiniz. Ancak, çekici hizmetiyle ilgili detaylar poliçenizde belirtilen limitler ve koşullara göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, çekici hizmeti ile ilgili detayları poliçenizi inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Eğer aracınız çekildiği yer hakkında bilgi almak istiyorsanız, "PARK (BOŞLUK) ARAÇ PLAKASI" yazıp 1550'ye bir SMS göndererek aracınızın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Trafik sigortası, devlet tarafından zorunlu tutulan bir sigorta türüdür. Trafik sigortası, araç sahiplerinin kendi araçlarının sebep olduğu zararları karşılamalarını sağlar ve böylece diğer araç veya üçüncü şahıslara verebileceği zararlar için güvence oluşturur.

Türkiye'de sigorta yol yardımı hizmetleri, sigorta şirketlerinin sunmuş olduğu acil yardım hizmetleri çerçevesinde verilmektedir. Sigorta poliçenizde yer alan Acil Yol Yardım hizmeti sayesinde, aracınızda meydana gelebilecek acil durumlarda destek alabilirsiniz. Acil Yol Yardım talepleriniz için ilgili sigorta şirketinin acil yardım hattını arayabilirsiniz.

Kaldırıma park cezası gibi durumlarla ilgili şikayetlerinizi Trafik Şube Müdürlükleri ya da Zabıta Amirliklerine iletebilirsiniz. Taşıtların duraklama ve park etme kurallarına uymayan araçlarla ilgili şikayetlerinizle ilgili bu kurumlara başvurabilirsiniz.

Geri