AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zoru hemen yapariz imkansiz biraz zaman alir ne demek?

Editör

Yeni Üye

Zoru hemen yaparız imkansız biraz zaman alır ne demek?​

iki kullanımı vardır. anlamsız ve yaygın olan, çok şey başardığını düşünen insanın böbürlenme cümlesi halidir; çevresindekiler ağzından bunu söz olarak sıklıkla duyar, taciz olur.

Imkansız diye bir şey var mı?​

Mutlak sıfırın altına inemeyiz. Metafiziksel olarak mümkün bir olası evrende ise ışık hızını aşabilir, mutlak sıfırın altına inebiliriz. Demek ki bunlar, fiziksel olarak imkansız ancak metafiziksel olarak imkanlı.

Zor ama imkansız değil ne demek?​

Zor ama imkansız değil ne demek?
uzun hali: “imkansız diye bir şey yoktur, sadece gerçekleştirmesi biraz daha uzun sürer” şeklinde olan deyiş.

Imkansız diye birşey yoktur Mucizeler biraz zaman alır kimin sözü?​

Imkansız diye birşey yoktur Mucizeler biraz zaman alır kimin sözü?
“İMKANSIZ YOKTUR, MUCİZELER ZAMAN ALIR” Bizim başarımıza mucize diyenlere gülüp geçiryorum, her insan kendi mucizesini kendisi yaratır. Einstein’ın şu sözünü hatırlatırım, yaşamanın iki yolu vardır, birincisi her şeyi mucize görerek yaşamak, ikincisi hiç birşeyi mucize saymadan yaşamak ben ikinci sınıfa giriyorum.

Imkansız olan nedir?​

mumkun olmayan, muhal. olanaksız. kşz: olursuz.

Imkansızı severim ne demek?​

olmayacak bir şey için dövünüp durmak, tepinmek, kendi başını yemek.

Hiçbir şey imkansız değildir kimin sözü?​

Hiçbir şey imkansız değildir kimin sözü?
Audrey Hepburn – Hiçbir Şey İmkansız Değildir İmkansızlığın İçinde Bile Bir İmkan Vardır Kitap Açıklaması

Imkansız nedir Ekşi?​

Imkansız nedir Ekşi?
mumkun olmayan, muhal. olanaksız. kşz: olursuz. namümkün, olanaksiz. hatta tehkile anlamina geldiği bile görülür bazen, mesela mission impossible… birçok şekilde tanımlanabilen imkansız sözcüğünün en güzel tanımı “yuvarlak bir odada gidip köşeye sıçmak”tır.

Mümkansız ne demek?​

mümkün gibi görünen ama aslında imkansız olan.

Imkansız aşk ne anlama gelir?​

İmkansız aşk, karakterleri yaşları statüleri birbirinden aşırı farklılık gösteren insanların tek taraflı olarak birbirini sevmesidir. Karakter çok fazla değişmeyeceğinden engelleri aşmak çoğunlukla hayal olarak kalır. Örnek, bir futbolcuya, bir şarkıcıya kendinden çok genç ya da çok yaşlı birine duyulan aşklardır.

Imkansız demek ne anlama gelir?​

Imkansız demek ne anlama gelir?
İmkânı olmayan, olma veya gerçekleşme durumu bulunmayan. Impossible.

Audrey Hepburn sözleri Hayat bana ne yaşatırsa?​

Audrey Hepburn sözleri Hayat bana ne yaşatırsa?
“Hayat bana ne yaşatırsa yaşatsın , karşıma ne kadar kötülük çıkartırsa çıkartsın , canımı acıtırsa acıtsın , bu üç şeyde vazgeçmeyeceğim; Kendim olmaktan. İyi olmaktan. Ve nefes aldığım her saniye için mutlu olmaya çalışmaktan.”

Audrey Hepburn estetikli mi?​

“Audrey Hepburn evet, ben de gerçekten hayranı olduğum sanatçılardan bir tanesi. Sorunuza gelecek olursam, bence estetiği yoktu. Hatta bir röportajını okumuştum, 1990 senesinde Phil Donahue, Audrey’e hiç estetik ameliyat geçirip geçirmediğini sordu ve kendisi hayır dedi.

Imkansız ne anlama gelir?​

Imkansız aşk nasıl olur?​

Imkansız aşk nasıl olur?

**Zoru hemen yaparız imkansız biraz zaman alır ne demek?**

Bu deyim genellikle birisi tarafından yapılan bir görevin ya da başarının övünme amacıyla kullanılan bir ifade olabilir. Kişi başarılı olduğuna ve zorlukların üstesinden geldiğine inanıyorsa, bu deyimi kullanabilir. Ancak, çoğu zaman havalı bir ifade olarak da algılanabilir ve diğerleri tarafından tepkiyle karşılanabilir.

**Imkansız diye bir şey var mı?**

Fiziksel olarak bazı şeyler imkansız olarak kabul edilse de, metafiziksel olarak mümkün olabilecek durumlar da düşünülebilir. Örneğin, ışık hızını aşmak veya mutlak sıfırın altına inmek fiziksel olarak imkansız gibi görünse de, teorik olarak mümkün olabileceği düşünülen durumlar da vardır. Bu nedenle, imkansızlık kavramı bazen kişinin bakış açısına göre değişebilir.

**Zor ama imkansız değil ne demek?**

Bu deyiş genellikle bir şeyin zor olduğunu ancak imkansız olmadığını ifade etmek için kullanılır. Yani, her ne kadar bir durum veya görev zor olsa da, başarılabilir olduğuna inanılmaktadır. Bu ifadeyle, her şeyin mümkün olabileceği ve zaman ayırılarak başarılabilir hale getirilebileceği vurgulanmış olur.

**Imkansız diye birşey yoktur Mucizeler biraz zaman alır kimin sözü?**

Bu söz genellikle insanların başarılarını mucize olarak görenlere karşı bir tepki olarak kullanılır. Kişi, kendi çabaları ve emeğiyle elde ettiği başarılarına mucize demenin yanlış olduğunu düşünebilir. Ayrıca, bu sözle Albert Einstein'ın yaşamın iki şekilde yaşanabileceği üzerine bir düşüncesine de referans yapılmış olabilir.

**Imkansız olan nedir?**

İmkansız olan, gerçekleşme olasılığı bulunmayan, yapılamayacak veya olamayacak şeyleri ifade eder. Bu tür durumlar genellikle fiziksel yasalar veya koşullar gereği mümkün olmayabilir.

**Imkansızı severim ne demek?**

"Imkansızı severim" ifadesi, genellikle olmayacak veya gerçekleşmeyecek bir şey için çaba sarf etmek veya umutsuz bir şekilde düşünmek anlamına gelir. Bu ifade, bazen kişinin umutsuzluğunu veya çaresizliğini vurgular.

**Hiçbir şey imkansız değildir kimin sözü?**

"Hiçbir şey imkansız değildir" sözü, Audrey Hepburn'a atfedilir. Bu söz, herhangi bir hedefin veya amaçların ulaşılabilir olduğunu ve insanın istekli olduğu sürece imkansız gibi görünen engellerin aşılabilineceğini vurgular.

**Imkansız nedir Ekşi?**

Ekşi Sözlük'te imkansızın tanımı genellikle "mümkün olmayan, olanaksız, namümkün" şeklinde yapılmıştır. Bu tanım, imkansız kavramının genel olarak kabul gören anlamını yansıtmaktadır.

**Mümkansız ne demek?**

"Mümkansız" ifadesi, bir şeyin mümkün gibi görünse de aslında gerçekleşmesinin veya yapılmasının imkansız olduğunu ifade eder. Mümkansızlık, genellikle fiziksel yasalar veya koşullar gereği gerçekleşmeyecek durumları ifade eder.

**Imkansız aşk ne anlama gelir?**

Imkansız aşk, genellikle karakterleri, yaşları veya statüleri birbirinden çok farklı olan insanların birbirine aşık olması durumunu ifade eder. Bu tür aşklar genellikle engellerle dolu ve gerçekleşmesi çok zor olan aşklardır.

**Imkansız demek ne anlama gelir?**

"Imkansız" ifadesi, genellikle bir durumun, olayın veya şeyin gerçekleşme olasılığının bulunmamasını veya mümkün olmayışını ifade eder. Buna göre, imkansız olan şeyler genellikle gerçekleşmesi veya yapılması olanaksız olarak kabul edilir.

**Audrey Hepburn sözleri Hayat bana ne yaşatırsa?**

Bu söz, Audrey Hepburn'e atfedilen bir ifade olup, yaşamın getirdiklerine karşı ayakta kalmak, iyi olmaya çalışmak ve ne olursa olsun kendisi olmaktan vazgeçmemek gerektiğini vurgular. Hepburn'un bu sözü, yaşamın zorluklarına karşı dirençli olmayı ve mutluluğu içsel bir çaba olarak görmeyi önerir.

**Audrey Hepburn estetikli mi?**

Audrey Hepburn'ün estetik ameliyat geçirip geçirmediği konusunda kesin bir bilgi yoktur. Ancak, Hepburn'un doğal güzelliği ve zarafetiyle tanındığı ve estetik operasyonlara gerek duymadığı yönünde yaygın bir algı vardır.

**Imkansız aşk nasıl olur?**

Imkansız aşk, genellikle toplumsal normlara, yaş farklarına, statülere veya diğer engellere takılan ve gerçekleşme olasılığı düşük olan bir aşk türünü ifade eder. Karakterler arasındaki büyük farklar veya engeller, bu aşkın gerçekleşmesini zorlaştırabilir ve bazen imkansız hale getirir.

Geri