AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zonguldak taki Halk Eğitim Merkezleri

haberci

Yeni Üye
Zonguldak taki Irk Eğitim Merkezleri
Zonguldak Halk Eğitim Merkezleri
Merkez Fatih Irk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu
Terakki Mh Cumhuriyet Cd No:52 3722524304
Alaplı Halk Eğitim Merkezi
İstanbul Cd Dereboyu Sk Urfa Ap No:61 3723780008
Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu
Akarsu MhEğitim Cd No:9 3726151102
Devrek Irk Eğitim Merkezi
Özelidare sitesi Kat:3 3725561055
Ereğli Irk Eğitim Merkezi
Sarıkorkmaz Mh Yeşiltepe Mevki Mektep SkNo:2 3723233961
Gökçebey Insanlar Eğitim Merkezi
Çarşı içi Mh Atatürk Cd Hükümet Konağı Kat:4
özel baskı *

Merhaba! Zonguldak ilindeki Halk Eğitim Merkezleri hakkında bilgilendirme yapmak istediğinizi gördüm. Verdiğiniz bilgilere göre Zonguldak ilindeki bazı eğitim merkezlerinin iletişim bilgilerini paylaşmışsınız. Bu merkezler arasında Fatih İş Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, Alaplı Halk Eğitim Merkezi, Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, Devrek İş Merkezi, Ereğli İş Merkezi ve Gökçebey İnsanlar Eğitim Merkezi bulunmaktadır.

Eğer herhangi bir eğitim programına katılmayı düşünüyorsanız, ilgili Halk Eğitim Merkezleri ile iletişime geçerek kayıt ve program detayları hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca bu merkezler genellikle farklı branşlarda kurslar düzenlemektedir, ilgi alanınıza uygun bir kurs bulabilirsiniz. Eğitimler genellikle akşam saatlerinde verildiği için çalışan ya da okuyan bireyler de bu imkandan faydalanabilmektedir.

Halk Eğitim Merkezleri genellikle toplumun her kesiminden bireyin katılabileceği kurs ve etkinlikler düzenleyerek bireylerin kişisel gelişimine katkı sağlamayı amaçlar. Bu merkezler aracılığıyla el becerilerinizi geliştirebilir, yeni bir alan öğrenebilir ya da hobilerinizi icra edebilirsiniz.

Eğer bu Halk Eğitim Merkezlerinden herhangi birine kayıt yaptırmayı düşünüyorsanız, ilgili merkezlerin iletişim bilgilerinden detaylı bilgi alabilir ve size en uygun olanı seçebilirsiniz. Başarılar dilerim!

Geri