AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ziya Selcuk ne is yapar?

Editör

Yeni Üye

Ziya Selçuk ne iş yapar?​

EğitmenSiyasetçiZiya Selçuk/Meslekleri

Yusuf Selçuk Kimdir?​

Yusuf Selçuk Kimdir?
Ziya Selçuk, TED Üniversitesi ve Maya Eğitim Kurumlarının yanı sıra birçok özel eğitim-öğretim kurumunun kuruluşunda yer aldı. 27 Şubat 2002 tarihinde Özel Maya Okullarını kurdu. Türkiye Zeka Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve TÜBİTAK Grup Yürütme Komitesi üyeliği görevlerinde bulundu.

Ziya Selçuk kızı kim?​

Ziya Selçuk kızı kim?
Şahika SelçukZiya Selçuk / Kızı

Yeni Milli Eğitim Bakanı ne mezunu?​

06.08.2021/. 5 Mayıs 1970 yılında Tokat’ta doğan Mahmut ÖZER, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden (1992) mezun olmuştur.

Mahmut Özer’in mesleği ne?​

Mahmut Özer’in mesleği ne?
Bilim İnsanıEğitmenMühendisMahmut Özer/Meslekleri

Milli Eğitim Bakanı ne mezunu?​

Milli Eğitim Bakanı ne mezunu?
5 Mayıs 1970 yılında Tokat’ta doğan Mahmut ÖZER, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden (1992) mezun olmuştur.

Mahmut Özer ne iş yapar?​

Yusuf Selçuk ne iş yapar?​

Yusuf Selçuk ne iş yapar?
gazi üniversitesi, gazi eğitim fakültesi, sınıf öğretmenliği ana bilim dalında öğretim görevlisidir. çok iyi bir eğitimci olmakla beraber, ülkemizde şu an uygulanmakta olan, ilköğretim eğitim – öğretim programının da mimarıdır.

Mahmut Özer kaç yaşında?​

Mahmut Özer kaç yaşında?
52 yaşında (5 Mayıs 1970)Mahmut Özer / Yaş

Yeni ekonomi bakanı ne mezunu?​

1 Ocak 1964’te Şanlıurfa Viranşehir’de doğdu. Siyaset Bilimi Uzmanı; İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü bitirdi. Yüksek lisansını aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Uluslararası İlişkiler alanında yaptı.

Mahmut Özer hangi lise mezunu?​

Mahmut Özer hangi lise mezunu?
Mahmut Özer Biyografisi 1970 yılında Tokat’ta doğan Özer, 1988 yılında Tokat İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. 1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.

Ekonomi Bakanı ne mezunu?​

Ekonomi Bakanı ne mezunu?
Nureddin NEBATİ 1 Ocak 1964’te Şanlıurfa Viranşehir’de doğdu. Siyaset Bilimi Uzmanı; İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü bitirdi.

Ziya Selçuk, eğitim alanında önemli bir isimdir. TED Üniversitesi ve Maya Eğitim Kurumları gibi çeşitli kurumların kuruluşunda yer almıştır. Aynı zamanda Özel Maya Okullarının da kurucularından biridir. Türkiye Zeka Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve TÜBİTAK Grup Yürütme Komitesi üyesi olarak da görev almıştır.

Mahmut Özer ise bir mühendistir ve İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı görevine getirilmiştir.

Yusuf Selçuk ise Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı öğretim görevlisi olup, ilköğretim eğitim-öğretim programının mimarlarından biridir.

Nureddin Nebati ise Ekonomi Bakanı olup, Siyaset Bilimi Uzmanıdır ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur.

Geri