- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Ziraat hesap kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
En kısa sürede 444 00 00 – 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak bilgi vermeniz gerekmektedir. Kartınızın çalındığını/kaybolduğunu haber vermeniz durumunda kartınız iptal edilecek ve talep etmeniz halinde yenisi adresinize gönderilecektir.Kaybolan hesap kartı nasıl çıkarılır?
Müşteri hizmetlerini aradığınızda öncelikle “kayıp-çalıntı için x’e basın” gibi bir ifade duyarsınız ve müşteri temsilcisine bağlanarak, hemen kartınızı iptal ettirebilirsiniz. Kartın kaybolduğunu fark ettiğiniz anda bankayı aramalısınız.Yapı kredi kayıp kart başvurusu nasıl yapılır?
Kartınızın çalınması ya da kaybolması durumunda kartınızı kapattırmak için zaman yitirmeden 444 0 444/0850 222 0 444’ten 0’ı tuşlayarak Kayıp/Çalıntı Hattı’na haber verin.
Eve gelmeyen banka kartı nasıl alınır?
Kredi kartı sahipleri yeni kartlarını isterlerse bankadan direkt teslim alabilirler. Bunun için başvuruda belirtilen adres müşterisi olunan bankanın adresi olmalıdır. Banka kredi kartını sahibi gelene kadar bekletir. Müşteri bankaya giderek kredi kartını kendisi teslim alabilir.Akbank kredi kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
Banka kartı ve kredi kartı kayıp/çalıntı bildirimlerinizi,kartlarınız ve hesaplarınız ile ilgili her türlü talimat ve güncelleme taleplerinizi 444 25 25 / 0850 222 25 25 Akbank Telefon Şubesi’ne iletiniz.Yapı Kredi Kredi kartım kırıldı ne yapmalıyım?
Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz: Kredi kartı konusunda hizmet aldığınız bankanın şubesine giderek ya da müşteri hizmetlerini arayarak “kartım kırıldı” şeklinde konuşmanız yeterli olacaktır. Bu ifadeleriniz sonrasında sizlere birkaç güvenlik sorusu sorulacak ve başvurunuz alınacaktır.
Kartınız kaybolduğunda kayıp bildirimi yapmanız ve katınızı kapattırmanız gerekmektedir. ALO 153’ü arayarak kayıp bildiriminiz yapmanız gerekmektedir. İstanbulkart kaybolduğunda kart kapatma talebinde bulunmamanız halinde, kartınızı bir başkası kullanabilir.