AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ziraat Bankasi temel egitim odemeleri nasil yapilir?

Editör

Yeni Üye

Ziraat Bankası temel eğitim ödemeleri nasıl yapılır?​

ÖSYM ve MEB sınav ücretlerini Bankamız ATM’lerinden, İnternet Şubesi’nden veya 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak ödeyebilirsiniz. KYK kredi ve yurt ödemelerinizi Bankamız ATM’lerinden, İnternet Şubesi’nden gerçekleştirebilirsiniz.

Besyo mezunları temel eğitimden muaf mı?​

Tüm Besyo ve Spor Bilimleri mezunları 1. Kademe Temel Antrenörlük başvuruları için Temel Antrenörlük Eğitiminden muaftır. Antrenörlük bölümü mezunları uzmanlık alanlarında 3. Kademe Antrenörlük başvurularında Antrenörlük Eğitiminden muaftır.

Antrenör temel eğitim sınav ücreti ne kadar?​

Antrenör temel eğitim sınav ücreti ne kadar?
Sınav kaydı oluşturmak için herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Kayıt sırasında özellikle sınava hangi ilde katılacağınız bilgisini belirtirken çok dikkatli olunuz. Anadolu Üniversitesi aday işlemleri sistemi üzerinden sınav kaydı yapmayan kursiyerler sınava katılamayacaktır.

Temel eğitim Başvurusu Nasıl Yapılır?​

Başvurularınızı 08-14 Şubat tarihleri arasında, “e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi” üzerinden yapabilirsiniz. Temel Eğitim Başvurusu için E-Devlet üzerinden Spor Bilgi Sistemi’ni seçerek, Spor Elemanı, Temel Eğitim Başvuru sekmesini seçerek ilerlemeniz gerekmektedir.

Temel eğitim ücreti nasıl ödenir?​

Temel eğitim başvuru ücretleri 350.00 TL olarak belirlenmiş olup işlemler Ziraat Bankasına (şube,mobil şube ve atm)Kurum Ödemeleri/Gençlik ve Spor Bakanlığı ekranları üzerinden gerçekleştirilecektir.

YKS Ücreti Hangi Bankaya Yatırılacak 2022?​

YKS Ücreti Hangi Bankaya Yatırılacak 2022?
11 Şubat-7 Mart 2022 tarihleri arasında 2022-YKS başvurusunu yapmayan adaylar, geç başvuru günlerinde (16-17 Mart 2022 tarihinde) 2022-YKS başvurularını yapabilecekler. Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.)

Fitness antrenörlük belgesi kaç TL?​

Kayıtlar 11 Şubat 2021 tarihinde E- devlet kapısı üzerinden Spor bilgi sistemi ile yapılacaktır. 3.kademe 2500 TL ödeme yapılacaktır.

Fitness Antrenörlük belgesi kaç TL?​

YKS kayıt ücreti hangi bankaya yatırılacak?​

YKS kayıt ücreti hangi bankaya yatırılacak?
YKS BAŞVURU ÜCRETİ HANGİ BANKALARA YATIRILACAK? Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.) Ücret, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartıyla da yatırılabilecek.

YKS başvuru ücreti nereye yatırılır?​

ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından başvurularını yapacak olan adaylar, 2022 YKS başvuru ücretini kılavuzun arka sayfasında yer alan bankalara yatıracaklar.

Ziraat Bankası üzerinden yapılan temel eğitim ödemeleri için farklı yöntemler bulunmaktadır. ÖSYM ve MEB sınav ücretleri ile KYK kredi ve yurt ödemelerini Bankanın ATM'leri, İnternet Şubesi veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Besyo mezunları, Temel Antrenörlük başvuruları için muaftır. Antrenörlük bölümü mezunları ise uzmanlık alanlarında 3. Kademe Antrenörlük başvurularında muaftır.

Temel eğitim başvurusunu yapabilmek için 08-14 Şubat tarihleri arasında "e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi" üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir. Ayrıca başvuru ücreti olan 350.00 TL Ziraat Bankası üzerinden Kurum Ödemeleri/Gençlik ve Spor Bakanlığı ekranlarından ödenebilmektedir.

YKS başvuru ücreti yatırma işlemi ise Ziraat Bankası üzerinden sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık aracılığı ile yapılabilmektedir. Şubelerden ve ATM'lerden ücret yatırma işlemi gerçekleştirilememektedir.

Fitness antrenörlük belgesi için kayıt işlemleri E-Devlet Kapısı üzerinden Spor Bilgi Sistemi ile yapılacak olup, 3. Kademe için 2500 TL ödeme yapılacaktır.

2022 YKS başvuru ücretini yatıracak adaylar, ÖSYM'nin belirlediği bankalara ödeme yapabilecektir. Bu işlemi ÖSYM'nin internet sayfasında "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartı ile gerçekleştirebilirler.

Geri