Ziraat Bankası tapdk ödemesi 2021 ne kadar?
Süre uzatım işlemi ödemeleri, Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden Ödemeler > Diğer ödemeler > Diğer kurumlar > Tob-Tütün Ve Alkol D….2021 YILI İÇİN BELİRLENEN SATIŞ BELGESİ YENİ BAŞVURU ve SÜRE UZATIM İŞLEM BEDELLERİZiraat Bankası tapdk ödemesi nasıl yapılır 2021?
Süre uzatım işlemi ödemeleri, Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden Ödemeler > Diğer ödemeler > Diğer kurumlar > Tob-Tütün Ve Alkol D. Bşk. (M.Tapdk) Online Yeni Satış Belgesi Ve Süre Uzatım işlemi seçeneği ile ulaşılan sayfadan “Referans No” belirtilerek yapılabilmektedir.Ziraat taksit nasıl ödenir?
Kredi geri ödemelerinizi Internet Şubemiz ve Ziraat Mobil uygulamasında yer alan “Krediler – Bireysel Kredi Taksit Ödeme” menüsünden, ATM’lerimizden -Kartsız İşlem menüsünden ve Şubelerimizden gerçekleştirebilirsiniz.
Tapdk ödeme nereden yapılır?
Ödemeler Ziraat Bankasına yapılmaktadır.
Içki ruhsatı ne kadar 2021?
Tebliğle tütün mamulleri ve alkollü içkilerin satış belgelerinin 2021 yılı bedelleri belirlendi. Buna göre, tütün mamulleri ve alkollü içkiler için toptan satış belge bedeli 9 bin 490 lira olacak.Tapdk vergi ödeme nasıl yapılır?
Tütün, Tütün Mamulü, Alkol ve Alkollü İçki Üreticileri / İthalatçıları için Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden ödemeler, Ödemeler > Diğer ödemeler > Diğer kurumlar > Tob-Tütün Ve Alkol D. Bşk. (M.Tapdk) Diğer Tahsilatlar seçenekleri ile ulaşılan sayfadan yapılabilmektedir.Tekel ruhsatı almak ne kadar?
Buna göre, tütün mamulleri ve alkollü içkiler için toptan satış belge bedeli 9 bin 490 lira olacak. Perakende satış belgelerinin bedeli ise il merkezlerinde veya büyükşehir belediyesi sınırları içinde 490 lira, ilçe merkezlerinde 325 lira, diğer mahallerde 120 lira olarak uygulanacak.