- Konu Yazar
Ziraat Bankası online başvuru nasıl yapılır?
ziraatbank.com.tr adresinden ve Ziraat Mobil’den “Hemen Başvur” seçeneği ile online başvuru yapabilirsiniz. Gerçekleştirilen kontroller sonrasında internet ve mobil bankacılık şifreniz cep telefonunuza SMS ile gönderilecek ve tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz.Ziraat mobil nasıl giriş yapılır?
Online Başvuru- İlk adımda TCKN\YKN ve Bankamızda kayıtlı iletişim numaranız ile ekranda görünen doğrulama kodunu girmeniz gerekmektedir.
- Bu bilgiler ile giriş yaptığınızda kayıtlı iletişim numaranıza bir onay şifresi gönderilecek ve ekranda yer alan alana bu şifrenin girilmesi istenecektir.
Ziraat mobil şifremi unuttum nasıl yapabilirim?
Ziraat mobil şifremi unuttum nasıl yapabilirim?Ziraat Mobil Şifremi Unuttum Kimlik Doğrulama
- Mobil uygulamadaki şifre kutucuğunun altında ki “Şifremi unuttum” simgesine basılmalıdır.
- Ekranda çıkacak olan kişisel bilgiler, daha sonrasında kart bilgileri girilmelidir.
- 4 adımdan oluşan bu işlem son olarak kayıtlı cep telefonuna gelecek olan SMS ile tamamlanır.
Ziraat mobil bankacilik nasıl açılır?
Ziraat mobil bankacilik nasıl açılır?Iş bankasından internet bankacılık nasıl alınır?
Eğer İş Bankası müşterisi değilseniz, hemen müşterimiz olmak için Müşteri Ol butonuna tıklayabilir veya çalışmak istediğiniz İş Bankası Şubesi’ne kimliğiniz ile şahsen başvurabilirsiniz. Başvurunuz sonucunda tüm Dijital Bankacılık işlemlerinde kullanabileceğiniz müşteri numaranız belirlenecektir.Ziraat Bankası cep telefonu numarası Güncelleme Nasıl Yapılır?
Müşteri hizmetlerini arayarak numara güncelleme: Ziraat Bankası telefon numarası güncelleme işleminiz için Ziraat bankası müşteri hizmetlerini arayabilir ve müşteri temsilcisiyle birlikte numaranızı güncelleyebilirsiniz.444 0 333 Kim?
444 0 333 Kim?444 0 333 | Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi | Garanti BBVA.
Ziraat Bankası Banka Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ziraat Bankası Banka Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?Başvuru Kanalları
- SMS Şube 4757.
- Web Sitesinden. Başvuru.
- Ziraat Mobil’den. Başvur.
- ATM’den. Başvuru.
- Müşteri İletişim Merkezi 0 850 258 00 00.