AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ziraat Bankasi 4747 ucretsiz mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ziraat Bankası 4747 ücretsiz mi?​

Ziraat Bankası kredi kartımı limit artırmak üzere 4747 üzerinden SMS ile talepte bulumdum. Ziraat Bankası konu ile alakalı “1 SMS ücreti servis sağlayıcı operatör tarafından ücretlendirilir. Bankamız tarafından ücret alınmamaktadır” diye açıklama yapmış. 100 SMS her yöne mesaj hakkım var.
Vakıfbank hesabımda ne kadar para var?
Hesabınızda ki bakiyeyi sorgulamak için telefonunuzdan SMS gönderebilirsiniz. Telefonunuzun mesajlar bölümüne giriniz ve BAKIYE + BOŞLUK + Hesap Numarası yazıp 5724’e SMS göndererek bakiye sorgulama yapabilirsiniz.

Banka kartımda ne kadar var garanti?​

3340 Anında Bilgi Servisi’nden yararlanmayı tercih ettiğinizde, SMS ile talep ettiğiniz bilgiler, en güncel durumlarıyla cep telefonunuza ulaştırılacaktır. Cep telefonunuzun mesaj bölümüne “bilgi” yazıp kredi kartınızın son 4 rakamını eklediğiniz takdirde; Mevcut kullanılabilir limit. Mevcut birikmiş bonusunuz.
4747 bileşim nedir?
Ziraat Bankası 4747 SMS bankacılığı ve 4757 SMS bankacılığı ile şubelere gitmeden, ATM arama uğraşına girmeden ve internet bankacılığıyla zaman kaybetmeden bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz.

4747 SMS bedeli nedir?​

4747 Ziraat Bankası ® herhangi bir ücret almadığı halde Turkcell paketimdeki SMS’lerimi de dikkate almaksızın 1 SMS karşılığı 0.67 kuruş ücret alıyor. Sadece 4747 ‘ ye bakiye yazıp yanıt almanın bedeli olan 0.67 kuruşun neden paketimdeki SMS hakkımdan kullandırılmadığı anlaşılamamaktadır.
4757 Ziraat mi?

Ziraat Bankası E-Devlet’e nasıl girilir?​

İnternet Bankacılığımıza giriş yapan müşterilerimiz e-Devlet Kapısı’na doğrudan giriş yapabilir. İnternet Bankacılığımıza giriş yaptıktan sonra sağ üstte yer alan e-Devlet’e Şifresiz Giriş butonuna tıkladığınızda otomatik olarak giriş işleminiz doğrudan gerçekleştirilir.
Vakıfbank SMS ile bakiye sorgulama nasıl yapılır?

Vakıfbank yardım parası ne zaman yatacak?​

Vakıfbank Yardım Parası Ne Zaman Yatacak Düzenli olarak sosyal yardım alan kişilere ise verilen Vakıfbank yardım parası genelde ayın ilk 2 haftası içerisinde hesaplara yatırılır.

Geri