Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ziraat banka karti ucretli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ziraat banka kartı ücretli mi?​

Bankkart sahibi müşterilerimizden herhangi bir yıllık kart veya kullanım ücreti alınmamaktadır.

Ziraat banka kartı limiti ne kadar?​

Asgari ödeme nasıl hesaplanır?
Ziraat Bankası yıllık kart ücreti ne kadar?
ÜYELİK ÜCRETLERİ VE KART YENİLEME ÜCRETLERİ (TL)

Hesap kartından ücret kesilir mi?​

Bu ücret, bankalar tarafından kullanım bedeli olarak alındığı gibi operasyonel hizmetler ve diğer giderlere karşılık olarak da alınabilir. Hesap işletim ücreti, vadesiz hesapta para olması durumunda müşterinin hesabından otomatik olarak kesilir.

Bankadan para çekerken para kesilir mi?​

Bu ücret genelde bankadan çekilen paranın miktarına göre değişiyor. BDDK’nın son düzenlemesine göre ortak ATM’lerden farklı kartlar ile 100 liralık para çekiminde alınabilecek komisyon ücreti 2 lira 30 kuruş ile sınırlandırıldı. 100 liranın üzerinde çekilen paralarda da benzer oranlarda rakam yükseliyor.
Kart üyelik ücreti ne demek?
Kredi kartı aidatı, kartın talebi ile başlayıp kullanım süresi boyunca devam eden ve banka tarafından karşılanan çeşitli operasyonel maliyetlerin müşteriye yansıtıldığı bir üyelik bedelidir.

Ziraat Bankası banka kartı kaç yaş sınırı?​

18 yaş altında olanlar Ziraat Bankası’ndan hesap açabilir. Ziraat Bankası Genç Hesap olarak değerlendirilen bu hesap 18 yaşını geçtikten sonra internet bankacılığı dahil olmak bütün bankamatik işlemleri yapabiliyorsunuz.

18 yaşından küçük banka kartı alabilir mi?​

18 yaşın altındaki bir bireyin banka hesabı açabilmesi için velisi ya da vasisinin kimlik fotokopisi, banka hesabı açılmasına izin verdiğine dair imzası gereklidir. Bankalar, bu izinle birlikte 18 yaş altı kişiler için vadeli veya vadesiz hesap açabilir.
Yıllık kart ücreti ne demek?

Bankkart Combo kart aidatı var mı?​

ziraat bankası bankkart combo klasik için yıllık 23,75 tl aidat ücreti belirlenmiş. kart yenileme ücreti ise 10 tl olarak açıklanmıştır. bankkart combo gold için ise 39.50 tl yıllık aidat ücreti, kart yenileme ücreti ise 10 tl olmuştur.

Hesap işletim ücreti ne zaman kesilir?​

Hesap işletim ücreti, vadesiz hesapta para olması durumunda müşterinin hesabından otomatik olarak kesilir.
Hesap işletim ücreti alınıyor mu?
Bankaların ‘hesap işletim ücreti’ ile ilgili Danıştay 10. Dairesi’nden kritik bir karar çıktı. Daire, bankaların müşterilerinden aldığı ‘hesap işletim ücretini’ almaya devam edebileceğine hükmetti. Danıştay kararında, söz konusu ücretin alınmasında ‘hukuka aykırılık yok’ denildi.

Başka bankadan para çekince ne kadar kesiyor?​

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu’nun açıkladığı düzenlemeye göre ortak ATM’lerden başka banka kartları ile 100 TL nakit çekiminde alınabilecek komisyon ücreti en fazla 2 lira 30 kuruş olabilecek… Buna ek olarak rakam yükseldikçe ücret de yükseliyor.

Geri