AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ziraat Bank kartim kayboldu ne yapmaliyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ziraat Bank kartım kayboldu ne yapmalıyım?​

Bankkart’ım çalındı/kayboldu ne yapmalıyım? En kısa sürede 444 00 00 – 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak bilgi vermeniz gerekmektedir. Kartınızın çalındığını/kaybolduğunu haber vermeniz durumunda kartınız iptal edilecek ve talep etmeniz halinde yenisi adresinize gönderilecektir.

Iş bankası bankamatik kartımı kaybettim ne yapmalıyım?​

Iş bankası bankamatik kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
Kartınızın kaybolması veya çalınması durumunda, kayıp/çalıntı bildiriminizi en yakın İş Bankası Şubesine başvurarak ya da 0850 724 0 724 numaralı Telefon Şubemizi arayarak yapabilirsiniz.

Kaybolan karttan para çekilir mi?​

Kaybolan karttan para çekilir mi?
Yargıtay’dan Emsal Karar: Kayıp İhbarı Yapılan Karttan Çekilen Paradan Banka Sorumlu olduğuna karar verdi. Yargıtay’ın hükmüne göre; bankamatik ya da kredi kartı çalınan veya gasp edilen kişi 24 saat içinde bankayı bu durumdan haberdar etmişse, karttan çekilen para kart sahibine iade edilmesi gerekmektedir.

Bankamatik kartım kırıldı ne yapmalıyım?​

Hesabınızın bağlı olduğu bankanın herhangi bir şubesine giderek yeni kart talebinde bulunabilirsiniz. Kartınızın kırıldığını belirttiğinizde bireysel müşteri hizmetleri aynı özelliklere sahip yeni bir kart için talimat verecektir. Dilerseniz bu sırada kartınızın özellikleri ile ilgili değişiklik de talep edebilirsiniz.

Otobüs kartımı kaybettim ne yapmalıyım?​

Otobüs kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
Kartınız kaybolduğunda kayıp bildirimi yapmanız ve katınızı kapattırmanız gerekmektedir. ALO 153’ü arayarak kayıp bildiriminiz yapmanız gerekmektedir. İstanbulkart kaybolduğunda kart kapatma talebinde bulunmamanız halinde, kartınızı bir başkası kullanabilir.

Yapı Kredi banka kartımı kaybettim ne yapmalıyım?​

Yapı Kredi banka kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
Kartınızın çalınması ya da kaybolması durumunda kartınızı kapattırmak için zaman yitirmeden 444 0 444/0850 222 0 444’ten 0’ı tuşlayarak Kayıp/Çalıntı Hattı’na haber verin.
Yapı kredi banka kartımı kaybettim ne yapmalıyım?​

Kredi kartı kaybolunca ne yapmalı?​

Kredi kartı kaybolunca ne yapmalı?
Kredi kartım kaybolursa ne yapmalıyım?
- Kredi kartınız kaybolursa vakit geçirmeden bankanızın telefon bankacılığı numarasını aramalı ve kayıp bildirimi yapmalısınız.
- Tüm bankaların kredi kart kayıp/çalıntı durumlarında size yardım edecek ayrı bir ekibi bulunur.

Kredi kartı bilgileri çalındı ne yapmalıyım?​

Kredi kartı bilgileri çalındı ne yapmalıyım?
OLAYIN ARAŞTIRILABİLMESİ İÇİN EMNİYETE BAŞVURMALISINIZ. Diyelim ki kartınız kayboldu ya da bilgileri çalındı ve izniniz dışında kartınızdan harcamalar yapıldı. Bu tarz bir durumda kredi kartınızın iptalinin ardından yapmanız gereken şey en yakın emniyete başvurmak.

Akbank maaş kartım kırıldı ne yapmalıyım?​

Banka kartı ve kredi kartı kayıp/çalıntı bildirimlerinizi,kartlarınız ve hesaplarınız ile ilgili her türlü talimat ve güncelleme taleplerinizi 444 25 25 / 0850 222 25 25 Akbank Telefon Şubesi’ne iletiniz.

VakıfBank kartım kırıldı ne yapmalıyım?​

VakıfBank kartım kırıldı ne yapmalıyım?
Lütfen “Kayıp/Çalıntı Kart” ve “Kart iptali” başvurularınız için 0850 222 0 724 numaralı VakıfBank Çağrı Merkezi veya en yakın VakıfBank şubesi ile iletişime geçiniz.

Ziraat Bank kartınızın kaybolduğunu fark ettiyseniz yapmanız gerekenleri doğru bir şekilde ifade etmişsiniz. Kartınızın çalınması durumunda hemen 444 00 00 – 0850 220 00 00 numaralı Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezi'ni aramalısınız. Kartın iptali için bilgi verirken, yeni bir kart talebinde bulunabilir ve adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Iş Bankası bankamatik kartınızın kaybolması veya çalınması durumunda da doğru bir şekilde davranmanız gerekmektedir. En yakın Iş Bankası Şubesi'ne başvurarak veya 0850 724 0 724 numaralı Telefon Şubesi'ni arayarak kayıp/çalıntı bildirimini yapabilirsiniz.

Kaybolan bir karttan para çekilmesi durumunda, Yargıtay'ın verdiği emsal karara göre, kart sahibi 24 saat içinde bankayı haberdar etmişse banka sorumlu tutulmaktadır. Bu nedenle kayıp durumunda hemen bankayı bilgilendirmeniz önemlidir.

Eğer bankamatik kartınız kırıldıysa, ilgili bankanın şubesine giderek yeni kart talebinde bulunabilirsiniz. Banka yetkilileri, kırılan kartınızın yerine aynı özelliklere sahip yeni bir kart çıkartmanıza yardımcı olacaktır.

Otobüs kartınızın kaybolması durumunda ise, kartı kapattırmak için ALO 153'ü arayarak kayıp bildirimi yapmanız gerekmektedir. Eğer İstanbulkartınızı kapatmazsanız, kartınızı başkaları da kullanabilir.

Yapı Kredi banka kartınızın çalınması veya kaybolması durumunda hemen 444 0 444/0850 222 0 444 numaralı Kayıp/Çalıntı Hattı'nı arayarak kartınızı kapattırmalısınız.

Kredi kartınız kaybolduğunda hemen bankanızın telefon bankacılığı numarasını arayarak kayıp bildirimi yapmalısınız. Ayrıca, kredi kartı bilgilerinizin çalındığını fark ettiyseniz en yakın emniyete başvurmanız önemlidir.

Akbank maaş kartınızın kırılması durumunda, 444 25 25 / 0850 222 25 25 numaralı Akbank Telefon Şubesi'ni arayarak kartınızın kırıldığını bildirebilir ve yeni bir kart talebinde bulunabilirsiniz.

VakıfBank kartınızın kırılması durumunda ise, 0850 222 0 724 numaralı VakıfBank Çağrı Merkezi'ni veya en yakın VakıfBank şubesini arayarak "Kayıp/Çalıntı Kart" ve "Kart İptali" başvurusu yapabilirsiniz.

Geri