AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

ZF Sachs nasil bir firma?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ZF Sachs nasıl bir firma?​

ZF bünyesinde yer alan 0 Alman sermayeli firmamız ZF Sachs, 40 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle Gebze Organize Sanayi Bölgesi içinde 55.500 m2 alanda binek araç ve hafif ticari araçlar için amortisör üretmektedir.

ZF Lemförder kime ait?​

Kuzey Almanya, Lemförde bölgesinde bulunan Lemförder Metallwaren AG ve Lemförder Metallwaren J. Ulderup AG & Co şirketlerinden oluşan geleneksel şirketler grubu, 1984 yılından bu yana ZF Friedrichshafen AG bünyesinde bulunmaktadır.
ZF Sachs, 1915 yılında kurulan ZF Friedrichshafen AG bünyesindeki otomobil parçaları markasıdır. ZF’nin 40 ülkede 230 adet üretim tesisi bulunmaktadır. ZF bünyesinde yer alan yüzde 100 Alman sermayeli firma ZF Sachs, Gebze OSB’de 55 bin 500 metrekarelik alanda üretim yapmaktadır.
ZF Sachs hangi sendikaya bağlı?
Birleşik Metal-İş üyesi metal işçisi Bağlı olduğumuz sendika, sözleşme taslağını açıkladı.
ZF Group ne iş yapar?
ZF Lemförder, binek araç ve ticari araçlar için aktarma organları, yönlendirme sistemleri, akslar, şasi sistem ve parçaları üretmekte ve geliştirmektedir. ZF grubu aynı zamanda inşaat ve iş makinaları, hava ve deniz araçları ve endüstriyel sistemler alanında da dünya çapında üretim yapmaktadır.

Lemförder kaliteli mı?​

çok kaliteli üretim yapan bir firma. alman teknolojisi denilen şey. 1984’den beri adı zf lemförder gmbh’dir. evet ürünleri kalitelidir, bir çok parçası türk otomotiv yan sanayi tarafından üretilir.

Sachs hangi ülkenin malı?​

ZF Sachs Hangi Ülkenin Malı Markası ZF Sachs, 1915 yılında kurulan ZF Friedrichshafen AG bünyesindeki otomobil parçaları markasıdır.
ZF şanzıman ismini ZF teknolojiyi geliştiren ve üreten yaklaşık yüz yıllık bir Alman firmasından alıyor. ZF şanzıman açılımı “Zahnrad Fabrik”, yani “Dişli Fabrikası” anlamına geliyor.
ZF Lemförder ne iş yapar?

Geri