AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zeytinyağlı Taze Fasulye

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Gereçler
1 kilo taze fasulye
1 adet büyük uzunluk soğan
2 adet domates
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 adet küp şeker
Tuz
2 su bardağı sıcak su

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Fasulye ayıklanıp yıkanır.
Tencereye dizilir. Ortasına domates ve soğan küp küp doğranarak eklenir.
Salça ve yağ eklenir.
Ben hepsini çiğden kavurmadan yapıyorum.
Kapak kapatılır ve kısık ayarda kavrulmaya bırakır.
Rengi değişince küp şeker, tuz ve sıcak su eklenir.
Kısık ateşte pişmeye bırakır. Bu halde dizdiğim vakit fasulyeler fazla dağılmamış ve yumuşacık pişmiş oluyor. Afiyet olsun
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst