AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zeytinyağlı Taze Fasulye

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Materyaller
Yarım kg taze fasulye
3 adet domates
2 orta uzunluk soğan
Yarım tatlı kaşığı toz şeker
1, 5 tatlı kaşığı tuz
Zeytinyağı

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak fasulyeleri yıkayıp uçlarını temizleyelim.
Daha sonra bıçakla istediğimiz boyutta kesip uzunluğunu ayarlayalım(ben hem enine hem uzunluğuna keserek fasulyeleri incelttim).
Soğanları küçük küpler halinde doğrayıp zeytinyağında kavuralım(benim soğanlarım küçük olduğu için 3 adet kullandım).
Üzerine fasulyeleri ekleyip yaklaşık 5-7 dakika kapağı kapalı olarak orta ateşte renk değiştirene kadar kavuralım.
Kavrulan fasulyelerin üzerine kabuğunu soyup doğradığımız domatesleri tuzu ve şekeri ekleyip kısık ateşte pişmeye bırakalım. (eğer domatesler sulu değilse yarım ila 1 su bardağı su eklenebilir).
 
Geri
Üst