SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Gereçler
1 adet kuru soğan
1 adet yeşil biber
1-2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı salça
4 yemek kaşığı zeytinyağ
350 gram taze fasulye
1 adet domates
Fasulyenin üzerini geçecek kadar su
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pulbiber
İsteğe bağlı tuz
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Soğanı ve biberi yemeklik doğrayıp zeytinyağı eklediğimiz düdüklümüzde kavuruyoruz.
Kavrulan soğanlarımıza salçamızı ekliyoruz ve biraz daha kavuruyoruz.
Sonra taze fasulyelerimizi ekleyip biraz soteliyoruz.
Suyumuzu ekliyoruz.
Kabuğunu soyduğumuz domatesleri ek edip baharat tuz ve sarımsakları(küçük doğranmış) ekleyerek düdüklümüzün kapağını kapatıyoruz.
Düdüklüden ses gelince 15dakika tutuyoruz kapatıyoruz.
Afiyet olsun.
1 adet kuru soğan
1 adet yeşil biber
1-2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı salça
4 yemek kaşığı zeytinyağ
350 gram taze fasulye
1 adet domates
Fasulyenin üzerini geçecek kadar su
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pulbiber
İsteğe bağlı tuz
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Soğanı ve biberi yemeklik doğrayıp zeytinyağı eklediğimiz düdüklümüzde kavuruyoruz.
Kavrulan soğanlarımıza salçamızı ekliyoruz ve biraz daha kavuruyoruz.
Sonra taze fasulyelerimizi ekleyip biraz soteliyoruz.
Suyumuzu ekliyoruz.
Kabuğunu soyduğumuz domatesleri ek edip baharat tuz ve sarımsakları(küçük doğranmış) ekleyerek düdüklümüzün kapağını kapatıyoruz.
Düdüklüden ses gelince 15dakika tutuyoruz kapatıyoruz.
Afiyet olsun.