SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Gereçler
Yarım kilo taze fasulye
1 orta uzunluk domates
1 orta uzunluk soğan
Tuz
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım çay bardağı su
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Temizlenen taze fasulyeler tencereye alınır.
Doğranan domates ve soğan üstüne konur.
Tuz ve zeytinyağı da ek edilip tencerenin kapağı kapatılır.
Kısık ateşte pişirilir.
Kendi suyunu çekmesine yakın yarım çay bardağı su ek edilir suyu çekene kadar pişirilir.Afiyet olsun
Yarım kilo taze fasulye
1 orta uzunluk domates
1 orta uzunluk soğan
Tuz
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım çay bardağı su
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Temizlenen taze fasulyeler tencereye alınır.
Doğranan domates ve soğan üstüne konur.
Tuz ve zeytinyağı da ek edilip tencerenin kapağı kapatılır.
Kısık ateşte pişirilir.
Kendi suyunu çekmesine yakın yarım çay bardağı su ek edilir suyu çekene kadar pişirilir.Afiyet olsun