SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Zeytinyağlı Taze Fasulye Kurusu Tanımı İçin Malzemeler
1 kase fasulye
4/5 tane kuru biber
1 büyük kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım fincan zeytinyağ
1 yemek kaşığı tereyağı
Zeytinyağlı Taze Fasulye Kurusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fasulyemizi yıkayıp tuzlu suda biraz haşlayalım.
Tenceremize zeytinyağ tereyağını alalım.
Üzerine yemeklik doğradığımız kuru soğanı kavuralım.
Üzerine salçamızı da ekleyip kavurmaya devam edelim.
Üzerine haşladığımız fasulyeleri de koyup biraz daha kavurup üzerine gereğince sıcak suyumuzu da koyup pişirelim.
Zeytinyağlı Taze Fasulye Kurusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kase fasulye
4/5 tane kuru biber
1 büyük kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım fincan zeytinyağ
1 yemek kaşığı tereyağı
Zeytinyağlı Taze Fasulye Kurusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fasulyemizi yıkayıp tuzlu suda biraz haşlayalım.
Tenceremize zeytinyağ tereyağını alalım.
Üzerine yemeklik doğradığımız kuru soğanı kavuralım.
Üzerine salçamızı da ekleyip kavurmaya devam edelim.
Üzerine haşladığımız fasulyeleri de koyup biraz daha kavurup üzerine gereğince sıcak suyumuzu da koyup pişirelim.
Zeytinyağlı Taze Fasulye Kurusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı