SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Zeytinyağlı Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı kuru fasulye
1 adet soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Pulbiber
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı un
Zeytinyağlı Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak kuru fasulyeyi haşlayalım, derin bir tencereye ince doğranmış soğanları ve zeytinyağını koyalım ve soğanları kavurmaya başlayalım.
Hafiften renk değiştiren soğanların üzerine unu ve salçayı ek edip kavurmaya devam edelim.
Ardından suyunu ve haşlanmış kuru fasulye ekleyip karıştıralım.
Tuzu ve pulbiberi ekleyip, kaynamasını bekleyelim, kaynadıktan sonra ocaktan alalım. Güzel iftarlar afiyet olsun
Zeytinyağlı Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı kuru fasulye
1 adet soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Pulbiber
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı un
Zeytinyağlı Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak kuru fasulyeyi haşlayalım, derin bir tencereye ince doğranmış soğanları ve zeytinyağını koyalım ve soğanları kavurmaya başlayalım.
Hafiften renk değiştiren soğanların üzerine unu ve salçayı ek edip kavurmaya devam edelim.
Ardından suyunu ve haşlanmış kuru fasulye ekleyip karıştıralım.
Tuzu ve pulbiberi ekleyip, kaynamasını bekleyelim, kaynadıktan sonra ocaktan alalım. Güzel iftarlar afiyet olsun
Zeytinyağlı Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı