Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Materyaller
1 orta uzunluk kereviz
1 adet havuç
3 adet orta uzunluk soğan
2 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet portakal
1 adet patates
1 adet mandalina
1 adet elma
Bir tutam zencefil ve zerdeçal
1 su bardağına yakın su
Süslemek için maydonoz
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Soğanları piyazlık doğrayıp zeytinyağıyla güzelce kavuralım. Kavrulan soğanlar şekeri ekleyip kavurmaya devam edelim.
Akabinde sırayla havucu, patatesi ekleyip kavurun. 1 adet elmanın kabuklarını soyup küp formunda doğrayın, mandalinanın kabuğu soyup dilimlerini ayırın ve tencereye ekleyin.
Kerevizleri de küp halinde doğrayıp tencereye ekleyin.
En son üstüne 1 portakalın suyunu sıkın. Suyunu ve tuzunuda ekleyip.
Kerevizler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin.
Afiyet olsun
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 orta uzunluk kereviz
1 adet havuç
3 adet orta uzunluk soğan
2 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet portakal
1 adet patates
1 adet mandalina
1 adet elma
Bir tutam zencefil ve zerdeçal
1 su bardağına yakın su
Süslemek için maydonoz
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Soğanları piyazlık doğrayıp zeytinyağıyla güzelce kavuralım. Kavrulan soğanlar şekeri ekleyip kavurmaya devam edelim.
Akabinde sırayla havucu, patatesi ekleyip kavurun. 1 adet elmanın kabuklarını soyup küp formunda doğrayın, mandalinanın kabuğu soyup dilimlerini ayırın ve tencereye ekleyin.
Kerevizleri de küp halinde doğrayıp tencereye ekleyin.
En son üstüne 1 portakalın suyunu sıkın. Suyunu ve tuzunuda ekleyip.
Kerevizler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin.
Afiyet olsun
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı