Zeytinyağlı Kereviz

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Malzemeler
4 adet kereviz
3 adet havuç
1 adet kuru soğan
3-4 diş sarımsak
Yarım su bardağı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı şeker ve tuz
1 adet portakal
1 adet limon

Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kerevizler yıkanıp istenilen şekile nazaran doğranarak limonlu suda 10 dakika bekletilir.
Soğan,sarımsak ,havuç küp küp doğranarak zeytinyağında kavrulur.
Limonlu suda beklettiğimiz kerevizler kavurduğumuz materyalin içine ek edilir.
İsteğe nazaran kereviz saplarıda doğranır.
Bir tatlı kaşığı şeker, tuz ve bir adet portakal, limon sıkılarak kerevize ek edilir.
Düdüklü tencerede 20 dakika pişirilir.Soğuduğu vakit servis edilir.
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst