SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Malzemeler
4 adet kereviz
3 adet havuç
1 adet kuru soğan
3-4 diş sarımsak
Yarım su bardağı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı şeker ve tuz
1 adet portakal
1 adet limon
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kerevizler yıkanıp istenilen şekile nazaran doğranarak limonlu suda 10 dakika bekletilir.
Soğan,sarımsak ,havuç küp küp doğranarak zeytinyağında kavrulur.
Limonlu suda beklettiğimiz kerevizler kavurduğumuz materyalin içine ek edilir.
İsteğe nazaran kereviz saplarıda doğranır.
Bir tatlı kaşığı şeker, tuz ve bir adet portakal, limon sıkılarak kerevize ek edilir.
Düdüklü tencerede 20 dakika pişirilir.Soğuduğu vakit servis edilir.
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 adet kereviz
3 adet havuç
1 adet kuru soğan
3-4 diş sarımsak
Yarım su bardağı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı şeker ve tuz
1 adet portakal
1 adet limon
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kerevizler yıkanıp istenilen şekile nazaran doğranarak limonlu suda 10 dakika bekletilir.
Soğan,sarımsak ,havuç küp küp doğranarak zeytinyağında kavrulur.
Limonlu suda beklettiğimiz kerevizler kavurduğumuz materyalin içine ek edilir.
İsteğe nazaran kereviz saplarıda doğranır.
Bir tatlı kaşığı şeker, tuz ve bir adet portakal, limon sıkılarak kerevize ek edilir.
Düdüklü tencerede 20 dakika pişirilir.Soğuduğu vakit servis edilir.
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı