Zeytinyağlı Kereviz

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Malzemeler
2 tane orta uzunluk kereviz
2 tane orta uzunluk portakal
Yarım limon suyu(yemeğin içine)
Bir avuç arpacık soğan
Yarım pırasa
1 çay kaşığı toz şeker
Tuz
Zeytinyağı

Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Genişçe bir kaseye limonlu su hazırlayıp,temizleyip elma dilimi doğradığım kerevizleri içine attım.
Tencereye çok az zeytinyağı ekleyip soğanları yavaşça soteledim.
Kerevizleri ek edip, toz şeker, tuz ekleyip kısık ateşte sotelemeye devam ettim.
Üzerine pırasayı,portakal ve yarım limon suyunu,biraz da kerevizin yeşil yapraklarından ekleyip kısık ateşte yavaş yavaş ✍pişirdim.
Soğuduktan sonra üzerine zeytinyağı
Arzu eden ayva,havuç,dereotu ekleyebilir
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst