SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Malzemeler
2 tane orta uzunluk kereviz
2 tane orta uzunluk portakal
Yarım limon suyu(yemeğin içine)
Bir avuç arpacık soğan
Yarım pırasa
1 çay kaşığı toz şeker
Tuz
Zeytinyağı
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Genişçe bir kaseye limonlu su hazırlayıp,temizleyip elma dilimi doğradığım kerevizleri içine attım.
Tencereye çok az zeytinyağı ekleyip soğanları yavaşça soteledim.
Kerevizleri ek edip, toz şeker, tuz ekleyip kısık ateşte sotelemeye devam ettim.
Üzerine pırasayı,portakal ve yarım limon suyunu,biraz da kerevizin yeşil yapraklarından ekleyip kısık ateşte yavaş yavaş ✍pişirdim.
Soğuduktan sonra üzerine zeytinyağı
Arzu eden ayva,havuç,dereotu ekleyebilir
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 tane orta uzunluk kereviz
2 tane orta uzunluk portakal
Yarım limon suyu(yemeğin içine)
Bir avuç arpacık soğan
Yarım pırasa
1 çay kaşığı toz şeker
Tuz
Zeytinyağı
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Genişçe bir kaseye limonlu su hazırlayıp,temizleyip elma dilimi doğradığım kerevizleri içine attım.
Tencereye çok az zeytinyağı ekleyip soğanları yavaşça soteledim.
Kerevizleri ek edip, toz şeker, tuz ekleyip kısık ateşte sotelemeye devam ettim.
Üzerine pırasayı,portakal ve yarım limon suyunu,biraz da kerevizin yeşil yapraklarından ekleyip kısık ateşte yavaş yavaş ✍pişirdim.
Soğuduktan sonra üzerine zeytinyağı
Arzu eden ayva,havuç,dereotu ekleyebilir
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı