AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zeytinyağlı Fasulyeli Pazı Kavurma

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Zeytinyağlı Fasulyeli Pazı Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
1 demet pazı
1 adet soğan
1 kase haşlanmış kuru fasulye
Pulbiber
Karabiber
İnce toz kırmızı biber
Tuz
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı su

Zeytinyağlı Fasulyeli Pazı Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak soğanı küp küp doğrayalım, geniş bir tavaya yada tencereye alalım.
Üzerine zeytin yağını koyalım ocağa alalım.
Soğanları yeteri kadar kavurduktan sonra temizleyip doğradığımız pazıyı ekleyelim.
Pazıyı 10 dakika kavurduktan sonra fasulyeyi ekleyelim karıştıralım.
Baharatları ekleyelim, tuzunu ve suyunu ekleyip 10 dakika daha pişirelim.
Sıcak servis edelim afiyet olsun
Zeytinyağlı Fasulyeli Pazı Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst