- Konu Yazar
- #1
Zeytinyağlı Bamya Tanımı İçin Malzemeler
1 paket bamya (Bim)
2 adet domates
1 adet soğan
2 adet yeşil biber
Yarım yemek kaşığı salça
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım limon suyu
Karabiber
Pul biber
Tuz
4 su bardağı sıcak su
Zeytinyağlı Bamya Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanı minik doğrayarak kavurun.
Pembeleşince biberi ek ederek kavurun.
Küp doğranmış domates ve salçayı ek edin.
Bamyaları ekleyin.
2 dakika bamyalar kavrulunca yarım limon suyunu sıkın ve sıcak su ek edin, tuz ve baharatları ekleyerek çok fazla karıştırmadan pişmeye bırakın.
Bamyalar dağılmasın. Afiyet olsun. Çok hoş bamya sevmeyenlere de lezzetli gelecek bir tanım.
Zeytinyağlı Bamya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket bamya (Bim)
2 adet domates
1 adet soğan
2 adet yeşil biber
Yarım yemek kaşığı salça
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım limon suyu
Karabiber
Pul biber
Tuz
4 su bardağı sıcak su
Zeytinyağlı Bamya Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanı minik doğrayarak kavurun.
Pembeleşince biberi ek ederek kavurun.
Küp doğranmış domates ve salçayı ek edin.
Bamyaları ekleyin.
2 dakika bamyalar kavrulunca yarım limon suyunu sıkın ve sıcak su ek edin, tuz ve baharatları ekleyerek çok fazla karıştırmadan pişmeye bırakın.
Bamyalar dağılmasın. Afiyet olsun. Çok hoş bamya sevmeyenlere de lezzetli gelecek bir tanım.
Zeytinyağlı Bamya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı