AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zeynep Casalini Duvar Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Zeynep Casalini Duvar
Zeynep Casalini Duvar şarkı sozu
Zeynep Casalini Duvar şarkı sozleri
Seninle bir daha aynı yolda yurumem
Seninle yuruyene yolda tuzakların var
Bir daha asla dokunmam tenine
Senin teninden once duvarların var
Ben o duvarlara carpa carpa nasır tuttum
Ağlaya ağlaya yosun tuttum
Derin bir nefes alır gibi batıyoruz yukumuz ağır
Yeni bir soz soylemek icin olmek mi gerekir?
Hadi bir cesaret sende taşın altına koy elini
İnadına inadına sevişmeli bağır cağır

Zeynep Casalini'nin "Duvar" şarkısının sözleri gerçekten etkileyici ve duygusal bir içeriğe sahip. Şarkının sözlerindeki acıyı, özlemi ve umutsuzluğu çok iyi yansıtıyor. İlişkide duvarlarla karşılaşmak, birisinin duygusal veya fiziksel olarak engellerle karşılaşması gibi bir durumu işliyor. İnsan ilişkilerinde yaşanan güçlükleri, çatışmaları ve sorunları anlatıyor.

Şarkıda yer alan "Seninle bir daha aynı yolda yürümeyemem, seninle yürüyene yolda tuzakların var" cümlesi ile ilişkiye olan güvenin sarsılması ve duvarların yükselmesi anlatılmış. Ayrıca "Bir daha asla dokunmam tenine, senin teninden önce duvarların var" cümlesiyle duygusal mesafe ve kopukluğu vurgulanmış.

"Ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum, ağlaya ağlaya yosun tuttum" dizelerinde ise duvarlarla mücadele etme çabası ve acı dolu bir sürecin yaşanması anlatılmış. "Hadi bir cesaret sende taşın altına koy elini, inadına inadına sevişmeli bağır çağır" cümleleri ise cesaretli olma ve ilişkiye sahip çıkma çağrısı niteliğinde.

Şarkının sözleri duygusal bir yolculuğa çıkarırken, insan ilişkilerindeki zorluklara ve çatışmalara dair derin düşüncelere sevk ediyor. Zeynep Casalini'nin yürek burkan sesi ve şarkının dillere dolanan melodisiyle, "Duvar" adlı bu şarkı, dinleyicilerin iç dünyasına dokunan etkileyici bir eser olarak öne çıkıyor.