Zespira su ile verilir mi?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
132.700
Çözümler
15
Tepkime puanı
1
Puan
38
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Zespira su ile verilir mi?​

ZESPİRA sadece ağız yoluyla alınır. Doğrudan ağız içine uygulanabileceği gibi soğuk veya oda sıcaklığındaki 1 çay kaşığı (5 mL) hazır mama veya anne sütü içerisinde çözdürülerek de verilebilir.

Mutlu akü raf ömrü ne kadar?​

Akülerin raf ömrü, 25 °C ortam sıcaklığında ortalama 6 ay civarıdır.
Zespira tablet nasıl kullanılır?
Mevsimsel ve pereniyal alerjik rinitli erişkinlerde (15 yaş ve üzeri): ZESPİRA’yı günde bir kez ve genelde aynı saatte alınız. ZESPİRA’yı doktorunuz reçetelediği sürece günde bir kez alınız. Öğün zamanlarından bağımsız olarak verebilirsiniz.
Zespira Plus nedir ne işe yarar?
ZESPİRA, 15 yaş ve üzeri hastalarda mevsimsel alerjik rinit ve pereniyal alerjik rinit (yıl boyu devam eden) semptomlarının giderilmesi için kullanılır. ZESPİRA 28 ve 84 tabletlik ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. Her bir tabletin içinde 10 mg etkin madde (montelukast) bulunmaktadır.

Mutlu Akü üretim tarihi nasıl anlaşılır?​

Üretim tarihi, akünün eksi kutup kısmı üzerine, akü gövdesi üzerinde ya da garanti belgesi üzerinde yazar.

Akü üretim tarihi önemli mı?​

Bir akünün üzerinde son kullanım tarihi yazmaz. Bunun nedeni, akünün ömrünün kullanım şekli ile olan ilişkisidir. Ancak akünün üretim tarihi, bize çok şey söyler. Bu nedenle akü son kullanma tarihi bilgisi yerine akü üretim tarihi bilgisini arayın.
Zespira ilacı neye yarıyor?
ZESPİRA, 15 yaş ve üzeri hastalarda mevsimsel alerjik rinit ve pereniyal alerjik rinit (yıl boyu devam eden) semptomlarının giderilmesi için kullanılır. ZESPİRA 28 ve 84 tabletlik ambalajlarda kullanıma sunulmuştur.
Zaditen nedir yan etkileri?
Ateş, nezle, ürperme, baş ağrısı, öksürük ve vücut ağrılarıyla birlikte deri döküntüsü, deride kızarıklık, dudaklarda, gözlerde ve ağızda kabarcıklar, Deride ve gözlerde sararma, dışkı renginde açılma, idrar renginde koyulaşma (sarılık, karaciğer hastalığı, karaciğer iltihabı, belirtileri).
 
Geri
Üst