AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zerrin Ozer Ah İstanbul

haberci

Yeni Üye
Zerrin Ozer Ah İstanbul şarkısı, Zerrin Ozer Ah İstanbul sozleri
Ah İstanbul şarkı sozu
Ah İstanbul şarkı sozleri
Bilseydim sana boyle bağlanır mıydım
Senin icin dostlarımdan ayrılır mıydım
Bilseydim o ışıklı gecelerine
Aldanıp da duşlerimi mahveder miydim
Yudum yudum sevdamı hem de kendi ellerimle
Acımadan kollarına hic iter miydim
Ah istanbul yine harcadın beni
Menekşe gozlerimle guluşemedim
O kahpe yureğimle başedemedim
Menekşe gozlerimle guluşemedim
Cocukluk gunlerime ben donemedim

"Ah İstanbul" şarkısı Zerrin Özer'in seslendirdiği ve sözleri Barlas Erinç'e, müziği Atilla Özdemiroğlu'na ait olan bir şarkıdır. Şarkı, İstanbul'a duyulan sevgiyi ve aşkı anlatmaktadır. İstanbul'un büyüsüne kapılan bir aşık karakterin duygularını anlatan şarkıda, İstanbul'un çekiciliği ve acıları bir arada işlenmektedir.

Sözlerinde, İstanbul'a olan tutkulu bağlılık ve aşkın getirdiği acıların dile getirildiği şarkı, dinleyicilere duygusal bir atmosfer sunmaktadır. Zerrin Özer'in yorumuyla şarkı, dinleyicilere İstanbul'un karmaşık ve büyüleyici atmosferini hissettirirken, aynı zamanda melankolik bir hava da taşımaktadır.

"Ah İstanbul" şarkısında geçen sözler, dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarırken, İstanbul'un büyüsüyle iç içe bir hikaye anlatmaktadır. Şarkının sözleri, aşkın, ayrılığın ve hüznün karmaşık duygularını ustalıkla ifade etmektedir. Bu nedenle, şarkı dinleyiciler arasında büyük bir sevgi ve hayranlık toplamış ve hala günümüzde unutulmayan şarkılar arasında yerini korumaktadır.