SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Zerdeçallı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı pilavlık bulgur
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 çay bardağı tel şehriye
1 yemek kaşığı tereyağ ,sıvı yağ
Tuz
Tavuk suyu
Pilavın üzerini geçecek kadar su
Zerdeçallı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavaya sıvı yağı koyup şehriyeyi yakmadan kavuralım.
Kavrulan şehriyeye 1 yemek kaşığı tereyağ ek edip bulguru ekleyelim.Hafif kavuralım.
Ardından baharatları ek edip suyunu ayarlayıp pişmeye bırakalım, afiyet olsun.
Zerdeçallı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı pilavlık bulgur
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 çay bardağı tel şehriye
1 yemek kaşığı tereyağ ,sıvı yağ
Tuz
Tavuk suyu
Pilavın üzerini geçecek kadar su
Zerdeçallı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavaya sıvı yağı koyup şehriyeyi yakmadan kavuralım.
Kavrulan şehriyeye 1 yemek kaşığı tereyağ ek edip bulguru ekleyelim.Hafif kavuralım.
Ardından baharatları ek edip suyunu ayarlayıp pişmeye bırakalım, afiyet olsun.
Zerdeçallı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı