Zerdeçallı Bulgur Pilavı

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Zerdeçallı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı pilavlık bulgur
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 çay bardağı tel şehriye
1 yemek kaşığı tereyağ ,sıvı yağ
Tuz
Tavuk suyu
Pilavın üzerini geçecek kadar su

Zerdeçallı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavaya sıvı yağı koyup şehriyeyi yakmadan kavuralım.
Kavrulan şehriyeye 1 yemek kaşığı tereyağ ek edip bulguru ekleyelim.Hafif kavuralım.
Ardından baharatları ek edip suyunu ayarlayıp pişmeye bırakalım, afiyet olsun.
Zerdeçallı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst