Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Zengin bir kulubu neden Yenemeyesiniz ki?

Editör

Yeni Üye

Zengin bir kulübü neden Yenemeyesiniz ki?​

Eğer kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. Zengin bir kulübü neden yenemeyesiniz ki? Ben para dolu bir çantanın gol attığını hiç görmedim.

Zengin bir kulübü neden Yenemeyesiniz ki ben para dolu bir çantanın gol attığını hiç görmedim?​

Ajax efsanesi Johan Cruyff: “Zengin bir kulübü neden yenemeyesiniz ki? Ben hiç para dolu bir çantanın gol attığını görmedim.” Para Dolu Çanta Gol atamaz ama En iyi Futbolcuyu satın alır.

Johan Cruyff toplam kaç gol attı?​

Johan Cruyff toplam kaç gol attı?
Johan Cruyff
Kişisel bilgileri
Yıllar | Takım | (Gol)
1964-1973 | Ajax | (190)
1973-1978 | FC Barcelona | (71)
1979-1980 | Los Angeles Aztecs | (16)

Cruyff neden bıraktı?​

Cruyff neden bıraktı?
Ajax, Barcelona ve Hollanda Milli Takımı formalarıyla efsaneleşen Cruyff, kariyeri boyunca kupalara ambargo koydu. Bir süre akciğer kanseri tedavisi gördükten sonra 68 yaşında hayata veda eden Hollandalı efsane futbolcu Johan Cruyff, ardında başarılarla dolu bir kariyer bıraktı.

Eğer Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin sözü kime aittir?​

Amsterdam’da 2018 yılında yenilenen Ajax’ın stadına Johan Cruyff’un adı verildi. “Futbol basittir. Ama basit futbol oynamak kadar zor bir şey yoktur” sözü ona ait. “Eğer kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin” de onun lafıydı.

Cruyf kaç yaşında?​

Johan Cruyff
Kişisel bilgileri
Doğum tarihi | 25 Nisan 1947
Doğum yeri | Amsterdam, Hollanda
Ölüm tarihi | 24 Mart 2016 (68 yaşında)
Ölüm yeri | Barselona, Katalonya, İspanya

Cruyff neden oynamıyor?​

Cruyff neden oynamıyor?
Johan Cruyff, askeri darbeyi protesto edip Arjantin’deki Dünya Kupası’na katılmayı reddetti. Tavrı şaşırtıcı değildi; 1973’te de faşist Franco’ya karşı olduğu için şampiyon Real Madrid takımına değil, küme düşmemeye oynayan Barcelona’ya gitti.

Cruyf öldü mü?​

Cruyf öldü mü?
24 Mart 2016Johan Cruyff / Ölüm tarihi

Johan Cruyff kaç golü var?​

Johan Cruyff'un kariyerinde toplamda 277 gol attığı biliniyor. Bu gollerin dağılımı şu şekildedir:

- Ajax: 190 gol
- FC Barcelona: 71 gol
- Los Angeles Aztecs: 16 gol

Toplamda 277 golle, Johan Cruyff futbol kariyerinde önemli bir golcü olduğunu kanıtlamıştır.

Geri