Zencefil Limon Çayı (Öksürük Savar) Tanımı İçin Gereçler
Yarım limon
Ceviz büyüklüğünde taze zencefil
2 adet çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı kuru nane
3-4 su bardağı su
Dileğe nazaran bal
Zencefil Limon Çayı (Öksürük Savar) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Demliğe yarım limonu ufak ufak doğrayalım.
Zencefili soyup dilimleyin.
Çubuk tarçını naneyi, suyu ekleyip kısık ateşte 5 dk. Kaynatalım.
10 dk. Demlendirip isteğe nazaran bal ile tatlandırılarak şifa niyetine içelim.
Zencefil Limon Çayı (Öksürük Savar) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım limon
Ceviz büyüklüğünde taze zencefil
2 adet çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı kuru nane
3-4 su bardağı su
Dileğe nazaran bal
Zencefil Limon Çayı (Öksürük Savar) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Demliğe yarım limonu ufak ufak doğrayalım.
Zencefili soyup dilimleyin.
Çubuk tarçını naneyi, suyu ekleyip kısık ateşte 5 dk. Kaynatalım.
10 dk. Demlendirip isteğe nazaran bal ile tatlandırılarak şifa niyetine içelim.
Zencefil Limon Çayı (Öksürük Savar) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı