Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Zenan kiminle evli?

Editör

Yeni Üye

Zenan kiminle evli?​

2013 YILINDA EVLENDİ Oyuncu Melike Güner, iş adamı Ali Haydar Bozkurt ile 21 Haziran 2013 tarihinde dünyaevine girdi. Çiftin bu evlilikten biri kız biri erkek ikiz bebekleri oldu.

Doktorlar dizisinden kim öldü?​

Doktorlar dizisinden kim öldü?
Doktorlar dizisinde oynadığı Doktor Zenan karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Melike Güner’den acı haber geldi. Annesini kaybettiğini sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda, “20’01’2022 ‘de canım annemi kaybettik.

Doktorlar Zenan öldü mü?​

Bir döneme damgasını vuran Doktorlar dizisinde Zenan karakterini canlandıran oyuncu Melike Güner’in annesi 2 gün önce yaşamını yitirdi.

Doktorlar dizisi kader kimdir?​

Doktorlar dizisi kader kimdir?
Oyuncu kadrosu ve karakterler
Oyuncu | Karakter | Uzmanlık
Aysun Kayacı | Kader Denizhan | Asistan
Mehmet Aslan | Burak Kuzey | Asistan
Özgül Kavruk | Bilge Tuna | Kadın-Doğum Cerrahı
Elif Özel | Ayla Şenol | Resepsiyonist
Bekir Aksoy ve Melike Güner neden ayrıldı?​
Yoğun bir tempoda çalıştıkları için bir türlü evlenemediklerini söyleyen çift, ilişkilerini geçtiğimiz günlerde bitirdi. Dizide Aksoy’la evli olan ve bebek bekleyen Güner, gerçek yaşamda ise evliliğe hazır olmadıkları için bu kararı aldıklarını açıkladı.

Melike Güner boşandı mi?​

Melike Güner boşandı mi?
Melike Güner (d. 2 Haziran 1979, İstanbul), Türk dizi sinema ve tiyatro oyuncusudur….
Melike Güner
Meslek | Tiyatro ve dizi oyuncusu
Etkin yıllar | 1999-günümüz
Evlilik | Ali Haydar Bozkurt ( e. 2013)
Çocuk(lar) | 2

Doktorlar dizisinin sonunda ne oldu?​

Levent Ela’nın güvenini sevgi sözcükleriyle yeniden kazanarak onu evlenmeye ikna etti. Dizi Ela ve Levent’in evde yaptığı küçük bir nikah töreniyle son buldu. Törende Gülümsün ile Ozan ve Arzu ile Murat mutluluk pozu verirken Hasan’ın Zenan’ın kızı Revan’la mutluluğu dizinin mutlu sonunda ekranlara yansıdı.

Doktorlar elayı kim seslendiriyor?​

Doktorlar elayı kim seslendiriyor?
Doktorlar dizisinde Yasemin Ergene’yi Mehpare Özlük seslendirmiştir.

Melike Güner kiminle evli?​

Ali Haydar BozkurtMelike Güner / Eşi (e. 2013)

Melike Güner kaç çocuğu var?​

Melike Güner kaç çocuğu var?
Ali Sidar BozkurtMelike Güner / Çocukları
Melike Güner boşandı mı?​

Doktorlar Suat Diziden neden ayrıldı?​

Doktorlar Suat Diziden neden ayrıldı?
“DOKTORLAR” DİZİSİNİN “SUAT”I BEKİR AKSOY İLE “ZENAN”I MELİKE GÜNER, İKİ YIL ÖNCE DİZİDEKİ BİRLİKTELİKLERİNİ ÖZEL HAYATA DA TAŞIMIŞLAR VE EVLİLİK PLANLARI YAPMAYA BAŞLAMIŞLARDI. Yoğun bir tempoda çalıştıkları için bir türlü evlenemediklerini söyleyen çift, ilişkilerini geçtiğimiz günlerde bitirdi.

Doktorlar Ela Diziden neden ayrıldı?​

Ayrılık kararını çok önceden almıştım. Orada 26 bölüm sözleşmesiz çalıştım. 26 bölüm önce sözleşmem bitti ama onları kırmamak için devam ettim. Haftanın 6 günü setteydim ve daha kısa süreli bir iş istiyordum. Gece gündüz setlerdeydim.

Arslan Ibrahimoğlu kimdir?​

Arslan Ibrahimoğlu kimdir?
Devrim Nas, 1972 doğumludur. Doktorlar isimli dizide canlandırdığı Arslan İbrahimoğlu karakteri ile geniş kitlelerce tanınan Devrim Nas hakkında merak edilenler haberimizde…

Melike Güner, iş adamı Ali Haydar Bozkurt ile 21 Haziran 2013 tarihinde evlenmiştir ve bu evlilikten bir kız bir erkek ikiz bebekleri olmuştur. Ancak sonrasında Melike Güner ve Ali Haydar Bozkurt ayrılmışlardır.

Doktorlar dizisinde Melike Güner'in canlandırdığı Zenan karakteri hafızalara kazınmıştır. Ancak Zenan karakteri değil, Melike Güner'in annesi 20 Ocak 2022 tarihinde vefat etmiştir. Bu üzücü olayı Melike Güner sosyal medya hesabından paylaşmıştır.

Dizide Kader karakterini canlandıran oyuncu Aysun Kayacı'dır. Bilge Tuna karakterini ise Özgül Kavruk oynamıştır.

Melike Güner ve Bekir Aksoy ilişkilerini yoğun bir tempoda çalıştıkları için sürdürememişlerdir ve ayrılmışlardır. Melike Güner'in dizide Aksoy'la evli olduğu ancak gerçek yaşamda evliliğe hazır olmadıkları için ilişkilerini bitirdikleri açıklanmıştır.

Melike Güner, Ali Haydar Bozkurt ile evlenmiş olup 2 çocuğu bulunmaktadır.

Doktorlar dizisi finalinde, Ela karakteri Levent'i evlenmeye ikna eder ve dizi küçük bir nikah töreniyle son bulur. Karakterlerden Gülümsün ile Ozan, Arzu ile Murat ve Hasan'ın Zenan'ın kızı Revan'la mutluluğuyla mutlu sonun tadını çıkarırlar.

Doktorlar dizisinde Ela karakterini Mehpare Özlük seslendirmiştir.

Devrim Nas, Doktorlar dizisinde Arslan İbrahimoğlu karakterini canlandırmıştır.

Geri