AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zeliha Sunal Sevda Yolu Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Zeliha Sunal Sevda Yolu Şarkısı
Zeliha Sunal Sevda Yolu
Sevda Yolu Şarkısı
Benden once birisi gecmiş bu yoldan
Nedir bu gozyaşları kim bu aglayan
Kim bu hıckıran of of bağrımı dağlayan
Yoksa sevda yolu mu bu hep cağlayan
Benden once birisi gecmiş bu yoldan
Ne bu kul kul olur mu ateş yanmadan
Nerden girdim ben of of bu yola sormadan
Kurtarın beni bu yol bilgisitenlarcom yarı olmadan

Merhaba! Zeliha Sunal'ın "Sevda Yolu" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu duygusal şarkıda derin bir aşk acısı ve hüznü hissediliyor. Şarkı metninde birini sevme ve ardından yaşanan ayrılık sonrası duygular işlenmiş.

Şarkıdaki dizesinden anladığım kadarıyla, içerideki sıkıntı, hüznü ve acıyı tasvir eden kişiye kucak açmak isteyen birini temsil ediyor gibi görünüyor. Şarkıda geçen "Kurtarın beni bu yol bilgisitenlarcom yarı olmadan" kısmı ise, belki de çaresizlik ve yalnızlık hissiyatını vurgulayan bir ifade olarak kullanılmış gibi duruyor.

Zeliha Sunal'ın yorumuyla "Sevda Yolu" şarkısı, zorlu aşk yollarında boğulan ve içindeki duygularla baş etmeye çalışan dinleyicilere dokunabilen etkileyici bir eser gibi görünüyor. Bu tür şarkılar duyguları yoğun bir şekilde ifade ettiğinden dinleyenler üzerinde derin etkiler yaratabilir. Siz de bu şarkıyla duygularınızı ifade etmek veya derinleştirmek isteyebilirsiniz. Umarım bu yorumlarım size faydalı olmuştur. Başka bir sorunuz varsa da çekinmeden yazabilirsiniz.

Geri