AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zeki Muren Yıldızların Altında Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Zeki Muren Yıldızların Altında Şarkısı,
Zeki Muren Yıldızların Altında Sozleri,
Yıldızların Altında Şarkı Sozleri Zeki Muren
benim gonlum sarhoştur
yıldızların altında
sevişmek ah ne hoştur
yıldızların altında
yanmam gonul yansa da
ecel beni alsa da
gozlerim kapansa da
yıldızların altında
mavi nurdan bir ırmak
golgede bir salıncak
bir de ikimiz kalsak
yıldızların altında
yanmam gonul yansada
ecel beni alsada
gozlerim kapansada
yıldızların altında
ne keder ne yas olur
yıldızların altında
cakillar elmas olur
yıldızların altında
yanmam gonul yansa da
ecel beni alsa da
gozlerim kapansa da
yıldızların altında

Zeki Müren'in unutulmaz eseri "Yıldızların Altında" şarkısının sözleri gerçekten duygusal ve etkileyici bir içeriğe sahip. Bu şarkıda; aşkın ve tutkunun, yıldızların altında paylaşılan bir yolculuğun anlatıldığını görüyoruz. Şairane ifadeler ve hüzünlü bir dokunuşla yazılmış olan bu sözler, aşkın derinliğine dair etkileyici bir tablo sunuyor.

Zeki Müren'in eşsiz yorumuyla daha da anlam kazanan bu şarkı, dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Şarkının akılda kalıcı melodisi ve dokunaklı sözleri, dinleyenleri etkileyici bir atmosfere sürüklüyor.

Şarkının sözlerinde aşkın gücü, ölümsüzlüğü ve tutkusu vurgulanıyor. Sevgililerin bir araya geldiği romantik anların yıldızların altında yaşandığı bu destansı hikaye, dinleyenleri duygusal bir deneyime davet ediyor.

Zeki Müren'in bu şarkısı, Türk sanat müziği repertuarının en değerli eserlerinden biri olarak kabul ediliyor. Sözleri ve müziğiyle dinleyenleri büyüleyen bu şarkı, Zeki Müren'in eşsiz sanatını da yansıtan bir başyapıt olarak hatırlanmaya devam ediyor.