AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zeki Muren Lanet Olsun Sana Ey Zalim Felek Sozleri

haberci

Yeni Üye
Zeki Muren Lanet Olsun Sana Sozleri,
Zeki Muren Lanet Olsun Sana Ey Zalim Felek Şarkı Sozu
Lanet Olsun Sana Ey Zalim Felek Zeki Muren
Akşam olur gizli gizli ağlarım
Kaderin dilinden iyi anlarım
Keder oğutmekle gecti yıllarım
Beni değirmende taşa dondurdun
Nefes alsam bile, olu gibiyim
Aklım başımda yok, deli gibiyim
Suya duşmuş, soğut dalı gibiyim
Yerim yurdumu duşe dondurdun
Birgun buradayım, birgun orada
Gonlumu gocebe kuşa dondurdun
Cok şukur gurbeti bitirdim derken,
Yolumu yeniden başa dondurdun
Lanet olsun sana ey! zalim felek,
Omrumu carkında boşa dondurdun

Zeki Müren'in bu şarkısında duygusal bir hüzün ve acı dolu bir anlatım mevcut. Şarkının sözlerinde aşk acısı, kaderin çelişkileri ve yaşanan hayal kırıklıkları etkili bir şekilde ifade ediliyor.

"Zeki Muren Lanet Olsun Sana" şarkısında duygu dolu bir yakarış ve hüznüyle karşılaşıyoruz. Zeki Müren'in karakteristik yorumuyla, şarkı dinleyenleri derinden etkileyen sözlerle karşı karşıya kalıyoruz.

Kaderin cilvesiyle boğuşan ve hayatın acı gerçekleriyle yüzleşen birini tasvir eden bu şarkı, insanın iç dünyasındaki karmaşık duyguları yansıtıyor. Zeki Müren'in derin ses tonuyla dile getirdiği bu sözler, dinleyenlerde derin izler bırakabilir.

Şarkının sözleri, hayatın zorluklarıyla başa çıkmaya çalışan birinin içsel çatışmalarını ve yaşadığı hüznü yansıtıyor. Zeki Müren'in yorumuyla, şarkının etkileyici melodisi ve dokunaklı sözleri dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarabilir.

Zeki Müren'in bu şarkısı, acıları ve hayal kırıklıklarını derinden hissedenler için bir tür teselli kaynağı olabilir. Şarkının içerdiği hüzün dolu atmosfer, dinleyicileri duygusal bir yola çıkarmaya teşvik edebilir.