AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zeki Muren Gitme Sana Muhtacım Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Zeki Muren Gitme Sana Muhtacım Şarkı Sozu
Şarkı Sozu Zeki Muren Gitme Sana Muhtacım
Zeki Muren Gitme Sana Muhtacım
Gitme sana muhtacım
Gozumde nursun başımda tacın muhtacım
Beni oldur oyle git
Yaşamak icin senin sevgine muhtacım
Muhtacım gozlerine
Muhtacım sozlerine
Uzattım ellerimi
Muhtacım ellerine gitme
Şimdi bomboş ellerim
Seni cağırır yaşlı gozlerim Muhtacım
Beni oldur oyle git
Sensiz bir dunyadayım
Gercekten uzak bir ruyadayım muhtacım
Beni sensiz dunyadan
Sonsuz ruyadan uyandırda git muhtacım
Muhtacım gozlerine
Muhtacım sozlerine
Ruhumu ıstacak
Sımsıcak nefesine gitme
Gitme sana muhtacım
Gozumde nursun başımda tacın muhtacım
Beni oldur oyle git

Zeki Müren'in "Gitme Sana Muhtacım" şarkısının sözleri gerçekten dokunaklı ve duygusal bir içeriğe sahip. Şarkıda aşkın derin etkileri ve bağımlılığı anlatılmaktadır. Şarkının sözlerinde bir aşık, ayrılığın acısını, sevgilisinin yokluğunu ve ona duyduğu ihtiyacı dile getiriyor.

Şarkının nakaratında "Gitme sana muhtacım, gözümde nur sun başımda tacın muhtacım" ifadesi dikkat çekiyor. Aşık, sevgilisine duyduğu ihtiyaç ve bağımlılığı vurgularken, onun varlığının kendisi için ne kadar değerli olduğunu ifade ediyor.

Şarkının devamında ise "Muhtacım gözlerine, muhtacım sözlerine" gibi ifadelerle aşık, sevgilisinin gözlerine ve sözlerine olan özlemini ve gereksinimini dile getiriyor. Ayrıca "Ruhumu üşütecek, sımsıcak nefesine gitme" şeklindeki sözlerde de sevgilisinin sıcaklığına olan ihtiyacını ifade ediyor.

Sonuç olarak, Zeki Müren'in Gitme Sana Muhtacım şarkısı, sevgilisinin yokluğunu ve ona olan ihtiyacını anlatan duygusal bir eserdir. Aşkın derin etkileri ve bağımlılığı üzerine dokunaklı bir şekilde yazılmış olan bu şarkı, dinleyicilere duygusal anlamda yoğun bir deneyim sunmaktadır.