AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zeki Muren Annem Sozleri

haberci

Yeni Üye
Zeki Muren Annem Sozleri
Zeki Muren Annem Şarkı Sozleri
Annem Şarkı Sozleri Zeki Muren
Mazide kalan hatıra gibi
Şevkatli kollarını ac bana anne
Geceler cok soğuk, sessiz ve karanlık
Uşudum, ustumu ortsene anne
Anne, anne, anneciğim
Yanımda olmanı ne cok isterdim
Dizine yatıpta uyurdum anne
Dilimde dua gozumde ruyasın
Seni cok istedim hasretim anne
Anne, anne, anneciğim
Uyandım uykudan aradım seni
Sağıma soluma bakındım anne
Geceler cok soğuk, sessiz ve karanlık
Uşudum, ustumu ortsene anne

Zeki Müren'in "Annem" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve anlamlıdır. Bu şarkıda Zeki Müren, annesine duyduğu özlemi ve sevgiyi dile getirir. Annenin şefkatli kollarını özleyen ve onun varlığını yanında hissetmek isteyen şarkının sözleri, bir anne sevgisinin ne kadar önemli ve değerli olduğunu vurgular.

Zeki Müren'in "Annem" şarkısının sözlerinde geçen ifadeler, annenin sıcaklığına, sevgisine ve koruyuculuğuna olan özlemi anlatmaktadır. Gecelerin soğuk, sessiz ve karanlık olduğu zamanlarda annesini yanında hissetmek isteyen şarkının sözlerinde, annesinin yokluğunu hissettiği ve ona duyduğu özlemi dile getirir.

Şarkının nakaratında ise "Anne, anne, anneciğim / Yanımda olmanı ne çok isterdim" ifadeleriyle Zeki Müren'in annesine duyduğu özlem ve onunla geçirdiği güzel anıları hatırladığı anlatılır. Annenin yokluğunda özlem duyulan anların ve annenin sevgisinin önemi vurgulanmaktadır.

Sonuç olarak, Zeki Müren'in "Annem" şarkısının sözleri, annesine duyduğu derin sevgiyi, özlemi ve onun varlığının kendisi için ne kadar önemli olduğunu etkileyici bir şekilde yansıtmaktadır. Bu şarkı, annelere duyulan sevginin ve özlemin ne kadar büyük olduğunu dinleyicilere hissettirir.