AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zeka oyunlari kursu sertifikasi ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Zeka oyunları kursu sertifikası ne işe yarar?​

Özel Kurum ve Kuruluşlarda Eğitim Verebilirsiniz. Anaokulu, Kreş, Kolej, Zeka Kulübü, Özel Okul ve Benzeri Kurumlarda Eğitici Olarak Görev Alabilir, Zeka Oyun Merkezi Açabilirsiniz. MEB’ de görev alan öğretmenler 9 sayılı karar kapsamında seçmeli derse girebilir.

Çocuk gelişimi ve eğitimi sertifikası Nasıl Alınır?​

Çocuk gelişimi belgesi nasıl alınır? Üniversite iş birliği ile hazırlanan çocuk gelişimi ve eğitimi sertifika programına katılarak çocuk gelişimi sertifikası alabilirsiniz. Üniversite onaylı sertifika alacağınız çocuk gelişimi eğitim ve bakımı kursu MEB müfredatına uygun olarak verilmektedir.
Zeka oyunları Belgesi nasıl alınır?
Akıl zeka oyunları eğitimini üniversiteden ya da üniversite ile çalışan kurumlardan almak gerekmektedir. Alınan sertifika ile okullarda seçmeli derslerdeki akıl zeka oyunları derslerine girilebilir, hafta sonu akıl zeka oyunları kursları açılabilir, akıl zeka oyunları atölyesi açılabilirsiniz.
Okul Öncesi Öğretmenliği sertifikası ne işe yarar?
Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi programı ile Anaokulu, Kreş, Gündüz Bakım Evleri, Diyanet İşleri Bakanlığının Okul Öncesi Eğitimleri, Meslek Eğitim Kursları, Halk Eğitim Merkezleri gibi kurumlarda görev alabilmektesiniz.

Zeka oyunları 1 sertifikası ile egzersiz açabilir mi?​

Hali hazırda bulunan egzersiz yönetmeliğinde akıl ve zeka oyunları ile ilgili bir alan olmadığından Akıl ve Zeka Oyunları ile ilgili herhangi bir belge ile egzersiz açılması mümkün değildir. Almış olduğum bu belge ile halk eğitim merkezlerinde eğitim açabilir miyim?

Zeka oyunları kursunda neler yapılır?​

Zeka oyunları öğreticiliği Kursu süresince Sözel Zeka oyunları, sayısal Zeka Oyunları, Hafıza oyunları, Strateji oyunları, Yaratıcı düşünme Oyunları, Geometrik me Mekanik Oyunları, Akıl yürütme Oyunları, Küçük Kas sistemi Geliştirme Oyunları gibi 80 kadar oyun öğretilecektir.
Zeka oyunları öğretmeni nasıl olunur?
Akıl zeka oyunları eğitmeni olabilmek için öncelikle bu konuda eğitim almalısınız. Eğitimi, üniversite onaylı yada meb onaylı sertifika veren kurumlarda kursa katılarak sertifikanızı alabilirsiniz. Alacağınız bu sertifikalarla eğitmen olarak özel yada devlet okullarında derse girebilirsiniz.
Anaokulu öğretmeni yardımcısı ne kadar maaş alıyor?
Yardımcı Öğretmen maaşı en düşük 4.250 TL, en yüksek 4.760 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Yardımcı Öğretmen ortalamasına göre Yardımcı Öğretmen maaşı yaklaşık 4.330 TL seviyelerindedir. Bu maaş bilgileri bağlayıcı değildir.

Zeka oyunları 1 uzaktan eğitimi kursu ile kurs açılır mı?​

1.Zeka Oyunları Sertifikası Zeka Oyunları Sertifikası ve Uzaktan Eğitimi Kursu meb’te kurs vermektedir. Zeka oyunları sertifikası hakkında meb sitesinden detaylı olarak bilgi alabilirsiniz.

Akıl ve zeka oyunları kursu kimler açabilir?​

Milli eğitim Bakanlığına Bağlı Okullarda Çalışan Tüm Branş Öğretmenleri Bu Eğitimi alabilir. Okul Öncesi Öğretmenleri, Sınıf Öğretmenleri, Zeka Oyunları Öğreticiliği Kursu vermek isteyen tüm bireyler(bölüm ve lisans farketmeksizin), lise mezunları, önlisans mezunları ve tüm lisans mezunları bu eğitimi alabiliriler.
Zeka oyunları kursunu kimler açabilir?
Zeka oyunları Uygulamaları Eğitimi Kursu nedir?
Bu eğitimde katılımcılar akıl yürütme, görsel-uzamsal düşünme, yaratıcılık, strateji geliştirme, planlama, problem çözme, dikkati yoğunlaştırma ve kısa sürekli hafızayı etkin kullanma becerilerinin gelişmesine katkı sağlayan akıl ve zekâ oyunları alanında teorik ve uygulamalı eğitim alacak olup bu oyunlarla ilgili …

Geri