Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Zayn Malik hangi burc?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Zayn Malik hangi burç?​

Zayn Malik ; Oğlak Burcu. Niall Horan ; Başak Burcu. Harry Styles ; Kova Burcu. Liam Payne ; Başak Burcu.
Gigi nin bebeği ne zaman doğdu?
29 Nisan 2020 tarihinde Gigi’nin Malik’ten 20 haftalık hamile olduğu açıklanmıştır. 23 Eylül 2020’de kız bebekleri dünyaya gelmiştir. Malik ve Hadid ilişkilerini Ekim 2021’de bir kez daha sonlandırdı.
Zayn Malik nerede doğmuştur?
Bradford, Birleşik KrallıkZayn Malik / Doğum yeriBradford, Birleşik Krallık’ın İngiltere ülkesinin Yorkshire ve Humberside bölgesinde bulunan bir kentsel yerleşke ve tek-seviyeli bir metropoliten bölge olan City of Bradford yerel idaresinin merkezidir. Vikipedi

Zayn Malik dini inancı nedir?​

Sputnik’in haberine göre, One Direction grubunun eski üyesi olan ve ikinci albümüne hazırlanan Zayn Malik, British Vogue’a verdiği röportajda hiçbir dini doktrine inanmadığını açıkladı ve “İnsanların dini inançların yalnızca kendilerini ve inandıkları kişi ya da şeyleri ilgilendirdiğini düşünüyorum” dedi.
Gigihadid kaç yaşında?
27 yaşında (23 Nisan 1995)Gigi Hadid / Yaş
Gigi nin bebeği doğdu mu?
Dünyaca ünlü süper model Gigi Hadid, ünlü şarkıcı Zayn Malik ile birlikteliğinden olan kızı Khai’nin doğumunu anlattı. Amerikan Vogue dergisinin Mart 2021 sayısına kapak olan 25 yaşındaki model, eylül ayında kızını Pennsylvania’daki evinde dünyaya getirmişti.

Zayn Malik One Direction dan neden ayrıldı?​

Zayn Malik, 2015 yılında gruptan ayrılmıştı. Malik, Mart 2015’te yılının “Spot ışıklarından uzak kalmak istiyorum, 22 yaşında normal bir insanın yaşadığı gibi bir hayat yaşamak istiyorum” diyerek One Direction’ı bırakmıştı.
Zayn Malik Zengin mi?
İngiltere’de 30 yaş altı en zengin ünlüler listesi yayınlandı. Bu yıl 11’inci kez belirlenen listede aralarında Ed Sheeran, Harry Styles, Dua Lipa, Sophie Turner, Cara Delevingne, Zayn Malik gibi İngiliz ve İrlandalı yıldızlar yer alıyor.
Bella kaç yaşındadır?
25 yaşında (9 Ekim 1996)Bella Hadid / Yaş

Gigi nerede doğdu?​

Los Angeles, Kaliforniya, ABDGigi Hadid / Doğum yeri

Geri