- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Zara parfümleri hangi parfümlerin muadili?
17. Estee Lauder Modern Muse Nuit parfümünün klonu ise Zara Nuit.Zara Oriental nasıl bir koku?
Zara Oriental, kadınlar için hazırlanan bir oryantal çiçek kokusu. Üst notalarda gül ve frezya vardır; orta notalar sedir ve sandal ağacı; Temel alt notalar vanilya ve karamel içerir.Zara Oriental parfüm neyin muadili?
Zara Red Vanilla benzediği koku Lancome La Via Est Belle parfümdür.
Zara Bouquet neyin muadili?
Miss Dior Blooming Bouquet’in muadili yine Zara’dan: Nude Bouquet. Feminen ve şık kokuları seviyorsanız bu parfüm tam da size göre olabilir. Kiraz, şakayık ve vanilya notalarından oluşan bu parfümün 100 ml’lik şişesini 129 TL’ye almak için hemen tıklayın.Zara Red Vanilla parfüm nasıl?
1. Her kadının taşıyamayacağı bir koku. Genel olarak koklayan her erkeğin çekici bulduğu benim için ideal özel gece parfümü. 3. 2. şişemdeyim dönem dönem kullanıyorum. ilk defa hiçbir kız arkadaşımdan olumsuz yorum almadım. kalıcılığı az olsa da Lancome La Vie Est Belle muadilidir benim gözümde.Zara Wonder Rose nasıl kokuyor?
Zara tarafından sunulan Wonder Rose, kadınlar için çiçekli odunsu misk kokusu. Bu yeni bir koku. Wonder Rose, 2016 yılında piyasaya çıktı. Üst notalarda şeftali ve kırmızı meyveler; orta notalarda gül, menekşe ve sedir; Temel notalarda vanilya ve misk bulunur.
Oriental koku grubu çok zengin egzotik kokuları içerir. Oriental koku denince akla baharatlar, kokulu bitkiler veya kuru, pudramsı, reçine kokuları gelir. Bunlar çokluklaamber ya da tatlımsı notalarla yumuşatılırlar. Orientallerin bir başka tanımlanması da egzotik ve baştan çıkarıcı kokular olmasıdır.
Zara Nude Bouquet nasıl kokuyor?
Zara Nude Bouquet modeli, kadınlar için çiçeksi bir koku. Bu yeni bir koku. Nude Bouquet, 2016 yılında piyasaya çıktı. En iyi notalarda bergamot ve lotus; orta notalar hanımeli ve helyotrop; taban notaları sandal ağacı, vanilya ve tonka fasulyesi içerir.
Zara Red Vanilla hangi koku?
Zara tarafından sunulan Red Vanilla, kadınlar ve erkekler için unisex meyveli çiçek kokusu. Bu yeni bir koku. Red Vanilla, 2015 yılında piyasaya sürüldü. Parfümün içeriğinde armut, siyah frenk üzümü, iris, vanilya, pralin, paçuli ve tonka fasulyesi özellikleri bulunmaktadır.Zara Red Vanilla şekerli mi?
Parfüm vanilya ve meyvemsi, şekerli notaları içeren bir kokuya sahip.Zara Cashmere Rose ne kokusu?
ZARA CASHMERE ROSE EDP 100 ML (3,4 FL. OZ). Eau de parfum. Lotus çiçeği, şeftali ve beyaz misk notalarından oluşan koku piramidi.