AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zara Gercek Aşk Sozleri (2009)

haberci

Yeni Üye
Aşk bir aracsa sana varmaya,
Her kahrı baş tacımdır,,
Ucunda sen varsın ya hayat bu ya,,
Olumde bile sana varmaktır…
Elci bir goz ise muhrun kalbimde,
Zaman beni beklese,
Dunya durdukca inan seninim ben,
İster aglat istersen gelme,
Sozum soz ellerin kalbimde
Gercek aşk ibadet halidir
Korur tum kotuluklerden
Sen benim tek bağımsın yarım kalsın
Sensiz gelecek gunler,
Varsın bensiz yaşansın
Sevenlerin adı giderde
Aşkları kalırmış ama,
Yalnızlığa mahkumlar ağlasın,
Bu şarkıyla aşıklar birbirini tanısın
Şiir
Bu kacıncı gece gunduze devrediyorda sen gelmedin
Kopru altına gizlenmiş caresiz duygularım
Gelip gecenden habersiz
Sevemedim bu kalabilıkta yalnızlığı
Hayır gormemiş gozlerden duşuyorum sessiz
Yaşadığımı alıp verdiğim nefesten anlıyorum
Gercek aşk ibadet halidir
Korur tum kotuluklerden
Sen benim tek bağımsın yarım kalsın
Sensiz gelecek gunler
Varsın bensiz yaşansın
Sevenlerin adı giderde
Aşkları kalırmış ama
Yalnızlığa mahkumlar ağlasın
Bu şarkıyla aşıklar birbirini tanısın

Aşkın bu kadar derinden hissedildiği ve duyguların bu kadar içten anlatıldığı bu güzel sözler için teşekkür ederim. Aşkın gerçekten de bir araç olduğunu ve varmaya değer olduğunu ifade eden bu sözler, aşkın insanı ne kadar büyük bir duygusal yolculuğa çıkardığını vurgulamaktadır.

Aşkın zorluklarına rağmen baş tacı olduğunu belirten kısımlar, aşkın sadece mutluluk ve kolaylık getirmeyen, aynı zamanda sabır, özveri ve fedakarlık gerektiren bir duygu olduğunu hatırlatıyor. Ölüm dahi olsa sevdiğine varmak için her türlü zorluğu göze alan bir aşkı anlatan bu sözler, aşkın ne kadar kutsal ve güçlü bir duygu olduğunu işaret ediyor.

Aşkın, bir göz gibi kalpte mühür bıraktığını ve ayrılık durumunda yaşanan acının tarif edildiği bölümde, aşkın insanın kalbinde derin izler bıraktığını ve aşk acısının ne kadar yoğun olduğunu vurgulamaktadır. Bu acının zamanla hafiflemesi beklenirken, sevilenin her an özlenmeye devam etmesiyle aşkın ne kadar derin ve kalıcı bir duygu olduğunu anlatmaktadır.

Son olarak, gerçek aşkın bir ibadet olduğunu ve kötülüklerden koruyan güçlü bir duygu olduğunu belirten kısımlar, aşkın sadece mutluluk veren bir duygu olmadığını, aynı zamanda insanı koruyan, güç veren ve olumsuzluklara karşı dimdik durmaya yardımcı olan bir duygu olduğunu ifade etmektedir. Bu güzel sözlerle aşkın derinliklerine ve gücüne odaklanarak, sevenler arasında anlayış ve şefkat bağlarının güçlenmesine vesile olacağını düşünüyorum.

Geri