AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zamanin Kisa Tarihi Nasil bir kitap?

Editör

Yeni Üye

Zamanın Kısa Tarihi Nasıl bir kitap?​

Dünya, yaşam, uzay, galaksi, fizik, din ve dünyanın sonu gibi konulara ilgi duyan okurların mutlaka okuması gereken bir eserdir. 256 syf. A Brief History of Time kitabı onun en ünlü eseridir. 12 bölümden ibaret bu kitap fizikle ilgilenmeyen ama yine büyük sorulara kısa cevaplar arayanlar için harika bir seçimdir.

AÖF kitapları güncellendi mi?​

Uzun zamandır yürütülen altyapı çalışmalarımızın sona ermesiyle 2018-2019 öğretim yılından itibaren Anadolum e-Kampüs Sistemi aracılığıyla kitaplarımız öğrencilerimize dijital ortamda sunulacaktır. Öğrencilerimiz kitaplarının en güncel hallerine pdf, html5, e-pub, mobi gibi çok çeşitli formatlarda ulaşabileceklerdir.

Zamanın Kısa Tarihi kaç sattı?​

Zamanın Kısa Tarihi kaç sattı?
Bu üründen 12.234 adet satın alınmıştır.

Açıköğretim Kitapları nereden alınır 2021?​

Kitaplarını basılı olarak almak isteyen tüm öğrencilerimiz (ceza infaz kurumlarında bulunanlar dahil), ücreti karşılığında https://kitapsatis.anadolu.edu.tr adresi üzerinden stoklar doğrultusunda kitap siparişi verebilmektedirler.

Açıköğretim Bürosu kitap veriyor mu?​

Kamuda tasarrufun ilk icraatı Açık Öğretim Fakültesi’nden geldi. AÖF öğrencilere artık kitap vermeyecek, kitaplar dijital ortamda olacak.

Zamanın Kısa Tarihi kaç yılında çıktı?​

Zamanın Kısa Tarihi kaç yılında çıktı?
1988Zamanın Kısa Tarihi: Büyük Patlamadan Karadeliklere / İlk Yayınlanma Tarihi
Zamanın Kısa Tarihi ya da özgün adıyla A Brief History of Time, Profesör Stephen Hawking’in ilk kez 1988’de yayımlanan bir popüler bilim kitabı. 2002 yılı itibarı ile 9 milyondan fazla kopyası satılmıştır.
Zamanın Kısa Tarihi Büyük Patlamadan Karadeliklere kaç sayfa?​
Zamanın Kısa Tarihi – Stephen W. Hawking
Basım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltsiz
Sayfa Sayısı | 255
Yayın Tarihi | 2020
Yazar | Stephen W. Hawking

"Zamanın Kısa Tarihi" adlı kitap, fizikle ilgili temel konuları anlaşılır bir şekilde ele alan ve evren, zaman, büyük patlama, karadelikler gibi konulara odaklanan ünlü bir eserdir. 1988 yılında Profesör Stephen Hawking tarafından yazılmıştır ve 2002 itibariyle 9 milyondan fazla kopyası satılmıştır.

Kitap, 12 bölümden oluşmaktadır ve fizikle ilgilenmeyen ancak evren hakkında büyük soruların kısa cevaplarını arayan okuyucular için ideal bir seçimdir. Fizik, din, evren ve zaman gibi konulara ilgi duyan herkesin keyifle okuyabileceği bir eserdir.

"Zamanın Kısa Tarihi - Büyük Patlamadan Karadeliklere" adlı Türkçe basımında ise 255 sayfa bulunmaktadır. Kitap, 2020 yılında yayınlanmıştır.

Eğer fizik, evren ve zaman gibi konulara ilginiz varsa ve bu konular hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, kesinlikle "Zamanın Kısa Tarihi" kitabını okumalısınız. Profesör Stephen Hawking'in sade ve anlaşılır üslubuyla kaleme aldığı bu kitap, sizi bu büyüleyici konular hakkında daha derinlemesine düşünmeye teşvik edecektir.

Geri