AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zaman kitap kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Zaman kitap kimin?​

Zaman Kitabı (Hart Davis) – Fiyat & Satın Al | D&R.

Ne zaman kitap?​

Ne Zaman Kitap Açıklaması Pink’in önerileri zamanın ellerimizden uçup gitmesine bir son vermeyecek elbette, ama en azından saatlerimizi daha verimli kullanmamızı sağlayacak. Hayatımız adeta “ne zaman” sorusu üzerine kurulu: Yeni bir girişim için atacağımız adım, okula başlangıç, evlilik, taşınma, iş değişikliği…

Kitaplara zam gelecek mi?​

Kitaplara zam gelecek mi?
Yeni yılda gelen elektrik, doğalgaz, vergi ve akaryakıt zamlarından sonra, hâlihazırda döviz dengesizliği nedeniyle önemli ölçüde zamlanan kitaplara bir zam daha geleceği açıklandı. Aralık 2021’de, 30 liralık bir kitabın etiket fiyatının 70-80 TL’ye çıkacağı haberini paylaşmıştık.

Five Feet apart kitap kaç sayfa?​

Üç Adım Uzakta
Dil | Türkçe
Sayfa Sayısı | 248
Orjinal Adı | Five Feet Apart
Yayın Tarihi | Eylül-2019
Baskı Sayısı | 2. Baskı

Ne zaman Pink?​

Pink, söz konusu pişmanlığın kader olmadığını, zamanlamaya dair yapılacak küçük düzenlemelerle büyük farklar yaratılabileceğini söylüyor. Zamanlama alanında yapılan güncel veri ve araştırmaları, büyüleyici hikâye anlatıcılığıyla harmanlayan yazar, okuru daha doyumlu bir hayat yaşamaya davet ediyor.

Orijinaller kaç sayfa?​

Orijinaller kaç sayfa?
Ürün Bilgileri
Yayıncı | ‎Modus Kitap; 3. basım (1 Ocak 2017)
Kağıt Kapak | ‎268 sayfa
ISBN-10 | ‎6056568679
ISBN-13 | ‎978-6056568671
En Çok Satanlar Sıralaması | Şu kategoride 3,925. sırada: Kitap ( Şu kategorideki En Popüler 100 Ürünü göster: Kitap) Şu kategoride 144. sırada: Kişisel Gelişim
Kağıda ne kadar zam geldi?​
TÜİK verilerine göre 2021’de zam şampiyonu olan kağıt ürünlerindeki fiyat artışları matbaacıların sabit bir ücret belirlemesini engelliyor. Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) açıkladığı verilere göre 2021 yılında en yüksek fiyat artışı yüzde 168 ile selülozik kâğıtlarda gerçekleşti.
Five Feet apart kaç kitap?​
Üç farklı yazarın ortak kaleme aldığı “Üç Adım Uzakta” kitabı gençlik romanlarına en güzel örneği teşkil ediyor. Basıldığı günden bu güne adından sıklıkla bahsedilen kitap, gençler arasında da oldukça revaçta.

Üç adım uzakta kitap kaç sayfa?​

Üç adım uzakta kitap kaç sayfa?
-Booklist
Çevirmen: | Mehmet Gürsel
Yayın Tarihi: | 06.05.2019
ISBN: | 9786051735696
Dil: | TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: | 248

Ne zaman mükemmel zamanlamanın bilimsel sırları Daniel H Pink?​

Orijinaller geleneklere uymayanlar dünyayı nasıl ileri taşıyor?​

Adam Grant, başarı öykülerinin altındaki efsaneleri çürüterek, kök salmış inançlara kafa tutarak, büyük değişim aktörleri arasında ortak noktalar bularak sadece dünyadaki yerimize değil, dünyayı altüst etme potansiyelimize ilişkin etkileyici, yeni bir bakış açısı sunuyor.

Kitaplar neden pahalandı?​

Kitaplar neden pahalandı?
TÜİK’e göre ortalama bir romanın fiyatı 26 TL Yani romanların değeri aradan geçen beş yılda yüzde 30 dolayında zamlanmış. Kitap fiyatlarındaki pahalılığın asıl sebebi ise, dolar kurundaki yükselmenin kâğıt fiyatlarına yansıması.

Kitap ne zaman çıktı?​

Dünyadaki yazılan ilk kitap Kuzeybatı Çin ‘de bulunmuş ve M.S. 868 yılında yazılmıştır. Adı “Diamond Sutra” olan bu kitap, Diamond ingilizcede elmas anlamına gelmektedir.

Nil Yayınları yasak mı?​

Kapatılan yayınevleri şöyle: Altınburç Yayınları, Burak Basım Yayın Dağıtım, Define Yayınları, Dolunay Eğitim Yayın Dağıtım, Giresun Basım Yayın Dağıtım, Gonca Yayınları, Gülyurdu Yayınları, GYV Yayınları, Işık Akademi, Işık Özel Eğitim Yayınları, Işık Yayınları, İklim Basın Yayın Pazarlama, Kaydırak Yayınları, Kaynak …

"Zaman Kitabı" adlı kitap Hart Davis tarafından yazılmıştır. D&R'da fiyatı ve satın alma bilgileri bulunmaktadır.

Ne Zaman Kitap Açıklaması'nda zamanın önemi ve etkisi üzerine bilgiler yer almaktadır. Pink'in önerileri zamanın verimli kullanılmasına yardımcı olabilir.

Kitaplara zam geleceği konusunda yapılan açıklamalarda, döviz dengesizliği ve diğer zamlar nedeniyle kitaplara da zam yapılacağı belirtilmektedir. Bu durum kitap fiyatlarının artabileceğini göstermektedir.

"Üç Adım Uzakta" kitabı Pink'in zamanlama konusundaki görüşlerini ve güncel verileri hikaye anlatımıyla birleştiren bir eserdir.

Kağıt ürünlerindeki zam oranları hakkında TÜİK verilerine göre selülozik kağıt fiyatlarında yüksek bir artış yaşandığı söylenmektedir.

"Üç Adım Uzakta" kitabının gençlik romanlarına güzel bir örnek olduğu ve gençler arasında popüler olduğu belirtilmektedir.

"Orijinaller" adlı kitabın sayfa sayısı 268'dir.

Kitap fiyatlarındaki artışın sebeplerinden biri dolar kuru ve kağıt fiyatlarındaki yükselmedir.

"Diamond Sutra" adlı ilk kitap M.S. 868 yılında Kuzeybatı Çin'de yazılmıştır.

Nil Yayınları'na dair yasak olup olmadığına dair veri paylaşılmamıştır. Kapatılan yayınevlerine ilişkin bilgiler verilmiştir.

Geri