AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın

SoruCevap

Yeni Üye
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Zafer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Zafer İlköğretim Okulu Resimleri - Zafer İlköğretim Okulu Hakkında

Eğitim kurumlarının insan kaynaklarını çağın gereklerine cevap verebilecek türden insan yetiştirebilmeleri için sürekli bir eğitime ihtiyaç vardır. Sürekli eğitimin ana unsuru değişim ve yenileşmedir. Bunda temel amaç plandır. Planlı gelişim için her alanda paydaşlarına doğru hedef koymak ve bu hedeflere erişmek için planlama şarttır. Eğitimin her alanında ekipmanlar ve materyaller bulunur. Planlamada gerçek hedef, doğru ve abartmadan uzak olarak hazırlamaktır.

Günümüzde okullar çağın gerekleri öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak ve başarılarını artırmak için açıldığını unutmamak lazımdır. Küçük hedef bazen her zorluğu yenebilir, yeter ki amaç doğru konsun. Bu bağlamda “Planlı Okul Gelişimi” okullarımızın sürekli gelişmeyi yakalayacağı, günden güne daha iyiye doğru gelişim göstereceği öngörülmektedir.

Okul Gelişim Modeli okullarımızın gelişimini sistematik bir yaklaşım kazandıracak tır. Bir işin nasıl, ne zaman, nerede, kaça ve kaç kişiyle yapılacağının bilgisini sunan ve bize gerekli şifreyi gösterecek bir anahtardır ve planlama, uygulama, değerlendirme, düzeltme ve kendi kendine gelişmesini tamamlayan bir süreçtir. Adeta bittiği yerde yeniden başlar, sonuca ulaşmaya yardımcı bir kuruluş gibidir.

Okul Gelişim Modeli, okulumuza, bizlere, paydaşlarımıza yararlı, çevreye uyumlu insan yetiştirmektir.

OKUL MÜDÜRÜ

M. Çetin NOTUROĞLU

Okulumuz ilk kez 1951 yılında hizmete girmiştir. Bu güne kadar kesintisiz hizmet vermiştir. Okulumuz adını 30 Ağustos’ta kazanılan Zafer’den ve yine içinde bulunduğu Zafer Mahallesinden almıştır.

Zafer İlköğretim Okulu kuruluşundan bu yana 9000’e yakın öğrenci mezun etmiştir. Okulumuz mezunlarından ilimiz ve ülke genelinde yüksek düzeyde akademik ve sosyal kariyer sahibi olanlar vardır.

Zafer ilköğretim okulu eğitim ve öğretim alanında iç çapında birçok dereceler almıştır ve almaya da devam etmektedir. Okulumuz ayrıca değişik Anadolu liselerine öğrenci kazandırmaktadır.

Okulumuz Zafer Mahallesinin batısında yer almıştır. Şehrimizin en merkezi semti olan Zafer meydanında yapılmıştır. Okulumuzda adını mahallenin adından almıştır. O günkü şartlarda şehrimizin en iyi ve modern yapılarındandır. Okulumuz arsası 1950 yılı öncelerinden Aydın Belediyesine ait 4860 metre kare olan bir arsa ve gecekondu olarak kullanılıyordu.

Gelişen şehrin ve semtin zaman içinde eğitim öğretim ihtiyacı düşünülerek istimlâk edilip, özel idareye verilmiştir. Zamanın ilgilileri 240.000 TL. bedelle ihale etmişlerdir. Bunun o günün şartları içinde böyle eğitime ve öğretime büyük katkılar sağlayan bir okul meydana getiren bütün şahısları minnetle anıyoruz. Okul binası 4860 metre karelik bir alanda 8 derslik ve 4 idare bölümü ile birlikte 2 katlı olarak inşa edilmiştir.

Okulumuz, 01.11.1951 tarihinde yapılan açılış töreni ile hizmete girmiştir. Okulumuz açılış tarihinden bugüne kadar Aydınımıza ve ülkemize değerli kişiler yetiştirmiştir. Aradan geçen zaman içinde mevcut binanın eğitim ve öğretim ihtiyacına cevap vermemesi nedeniyle 29.08.1990 tarihinde mevcut binaya ilaveten devlet vatandaş işbirliği ile 2 katlı 8 derslikli ve ek bina inşaatına başlanmış bir yıl gibi kısa bir zamanda, zamanın okul müdürü Hilmi SERT ve okul koruma derneği başkanı Nihat GÜNERİ ve yönetim kurulunun üstün gayretleriyle bitirilerek 01.09.1991 tarihin de hizmete girmiştir.

Okulumuz açıldığı günden bugüne kadar hale en iyi şekilde eğitim ve öğretime hizmet etmeye çalışmaktadır.

Zafer İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zafer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zafer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ZAFER İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ZAFER MAHALLESİ ZÜBEYDE HANIM CADDESİ NO:2 AYDIN

Telefon Numarası: 2562251354

Faks Numarası: 2562125584

E-mail Adresi : 423302@meb.k12.tr

Web Adresi:Zafer İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Geri