AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa

Zafer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

VİZYONUMUZ

Bütün Öğrencilerimizin Öğrenmelerini Sağlamak, Onların Bilgili, Becerili Ve Kendine Güvenen, Girişimci Bireyler Olarak Yetişmelerine Fırsat Tanımak Ve Onlara 21. Yüzyılın Gelişen İhtiyaçlarına Cevap Verebilecek Beceriler Kazandırmak Ve Bölgemizdeki Meslek Liseleri Arasında Okulumuzu En Önde Tutmak! İstiyoruz Ki; Okulumuzda Öğrenme Temel İhtiyaç Kabul Edilsin.

İSTİYORUZ Kİ;21. Yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslar arası standartlara ulaşmış, yenilikleri takip eden ve eğitimiyle anılan bir okul olalım.

İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda çalışanlar yapılması gerekenlerin en iyisini yaparken kendilerinden emin olsun.

İSTİYORUZ Kİ;Her öğrencinin yeteneklerinden sonuna kadar yararlanalım ve başarıyı olabildiğince yükseltelim.

İSTİYORUZ Kİ;İş hayatında başarılı, aranılan, çevresi ile sağlıklı ilişkiler kurabilen elemanlar yetiştirelim.

İSTİYORUZ Kİ;Öğrencilerimizi beceri ve yetenekleri doğrultusunda hem mesleğe hem de yüksek öğretime ya da hayata ve iş alanlarına hazırlayalım.

İSTİYORUZ Kİ;Okulda verilen meslek eğitimini iş ve hizmet hayatının gerektirdiği koşullarda geliştirelim.

İSTİYORUZ Kİ;Başarıların değerlendirilmesinde toplam kalite yönetimini dikkate alan model geliştirerek kaynak kullanımında etkinlik ve verimlilik sağlayalım.

İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olsunlar ve bunun gerekliliğine inansın.

İSTİYORUZ Kİ;Veliler; okulumuzda öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.

MİSYONUMUZ

Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda;

Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzda kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu ticaret,muhasebe , büro hizmetleri bankacılık ve diğer iş hizmet alanlarında görev alacak ve ya kendi başına iş yapabilecek , nitelikli işgücü yetiştirmek ve bununla beraber mesleğinin devamı olan üniversite ve ya yüksekokullara öğrencilerimizi hazırlamak;

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek;kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak;

Kendine ve topluma faydalı, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, olumlu düşünen, hayata hazır, ülkesini uygar, bilimsel , sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek;

Mesleki olarak yeterli, verimli, çalışkan, teknolojiyi takip edebilecek ve kullanabilecek, çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip dünya standartlarında ticari sektöre hizmet verebilecek elemanlar yetiştirmek;

Meslek liseleri arsında cazibe merkezi oluşturabilmek , okulumuzun yetiştirmiş olduğu öğrencilerin mesleki ve insani özelliklerle iş dünyasında aranan ve vazgeçilmeyen eleman özelliği kazandırmak için VARIZ!

Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula
Okulun Telefonu: (236) 816 16 27
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: ZAFERİYE MH.DİVLİT CD.NO:9
Okulun Web Adresi: www.meb.k12.tr---T.C. Millî Eğitim Bakanlığı
Okulun E-Posta Adresi: kulazafer@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Zafer İlköğretim Okulu Resimleri :