Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Zafer Ergin in kizi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Zafer Ergin in kızı kim?​

Esra ErginZafer Ergin / Kızı

Zafer Ergin hasta mı?​

Arka Sokaklar’ın Rıza babası Zafer Ergin’in geçtiğimiz hafta anjiyo olduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncu bu haberleri hayranlarını bir hayli üzdü. Bir süre hastanede kalan Ergin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Arka Sokaklar’da Rıza Soylu filmden çıkıyor mu?
Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı Zafer Ergin’in diziye veda edeceği haberi ise izleyenleri üzdü.
Arka Sokaklar Zafer Ergin nereli?
AnkaraZafer Ergin / Doğum yeriAnkara, Türkiye’nin başkenti ve en kalabalık ikinci ilidir. Nüfusu 2022 yılı itibarıyla 5.747.325 kişidir. Bu nüfus; 25 ilçe ve bu ilçelere bağlı 1425 mahallede yaşamaktadır. İl genelinde nüfus yoğunluğu 215’tir. Vikipedi

Zafer Ergin in kaç çocuğu var?​

Esra ErginZafer Ergin / Çocukları

Melek Baykal Zafer Ergin neden ayrıldı?​

Baykal, 4 yıl süren evliliğinde birbirlerine çok aşık olduklarını belirterek, “Ben 19 yaşındaydım. Zafer ile evliyken çocuk sahibi olmayı istedim, ama o istemedi. Zaten evliliği yürütemedik, belki zamanlamamız yanlıştı” şeklinde konuştu.
Zafer Ergin şu an kiminle evli?
Melek Baykale. 1975–1979Binnaz ErginZafer Ergin/Eşi
Rıza babayı kim öldürdü?
Bölümde Mesut, Rıza Babayı öldürmeye teşebbüs eden John’u vuruyor! Rıza Babanın kaçırılması ekibi derinden etkiler.

Zafer Engin kiminle evli?​

Zafer Engin nereli?​

Zafer Ergin (d….
Melek Baykal çocuğu var mı?
Onunla 1987’den bu yana ayrı yaşıyor, ama resmen ayrılmadı”. TV dizilerinde hep “dul bir kadın”ı oynayan Melek Baykal’ın, iki evliliği de yürümedi. Melek Baykal’ın çocuğunun olup olmadığıyla ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.
Zafer Ergin kaç evlilik yaptı?

Melek Baykal nerede oturuyor?​

İstanbul’a döndüğümden beri de Nişantaşı’nda oturuyorum.

Rıza babanın karısı Ayla kim?​

Hülya Kalebayır Çelik 1969 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen isim, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Tiyatro sahnelerinde daha çok gördüğümüz Hülya Kalebayır Asiye Nasıl Kurtulur, Keşanlı Ali Destanı, Yedi Kocalı Hürmüz, gibi çok önemli oyunlarda sahne aldı.
Rıza Ergin öldü mü?
Başarılı bir video montajı ile Rıza Baba’yı öldüren ismin Mesut olduğu tüm emniyette dalga dalga yayıldı. Hastanede yaşam mücadelesi veren Rıza Baba’nın uyanırken söylediği son sözler Mesut oldu.

Geri