- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Zafer Aral Kimdir?
Bugün firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenen H. Zafer Aral ise 1967’de adım attığı sanayicilik yaşantısında, SYS’ye gelene kadar Aral Şirketler Grubu’nun çeşitli fabrikalarında yöneticilik yaptı.Canik kaç mermi alır?
Kullanıcıya en ergonomik atış konforunun sunulması için hem şarjör kilidi hem de arka kabza farklı ebatlarda sunulmuştur. Tabanca kutusunda 1 adet 15 kapasiteli ve 1 adet de aluminyum uzatmalı 18 mermi kapasiteli şarjör bulunmaktadır.
Sarsılmaz Silah Sanayi sahibi kim?
Sarsılmaz Silah Sanayi’nin patronu Nur Ala Sarsılmaz. İlk silahına 20 yaşında sahip olmuş, 5 tüfeği 3 tabancası bulunuyor bayan Sarsılmaz’ın. ‘Ailemizde her kadının silahı var, tıpkı mücevher gibi’ diyor.
Canik55 sahibi kim?
CANIK (Türkçe telaffuz edildiği şekliyle Canik) Samsun Yurt Savunma (SYS) Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren bir tabanca üreticisidir.Canik sahibi kimdir?
Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Zafer Aral, “Amerika Birleşik Devletleri’nin içinde tüketimde bir yeriniz varsa dünyada bir yeriniz olabiliyor. Canik markası, Amerika’da tabanca sektöründe ilk 10 marka içine girmiş durumda.” dedi.
Utku Aral Kimdir?
Canik markasıyla dünyanın 7’inci büyük hafif silah üreticisi olan Samsun Yurt Savunma’nın Genel Müdürü C. Utku Aral, pandemide değişen dengelerin 2021 yılından itibaren Türk savunma sanayiinin lehine döndüğünü belirtti.
Canik 55 Kaç mermi alıyor?
Tabanca kutusunda 1 adet 15 kapasiteli ve 1 adet de alüminyum uzatmalı 18 mermi kapasiteli şarjör bulunmaktadır.Canik TP9 SFX kaç mermi alır?
DİĞER ÖZELLİKLER
SAR 308 Kim yaptı?
Sarsılmaz Silah Sanayi AŞ “Türkiye’nin yerli Kalaşnikof’u” SAR-308’i IDEF 2019’da sergiliyor. IDEF 2019’da Sarsılmaz standında Savunma Sanayii Dergilik’e konuşan Sarsılmaz Silah Sanayi AŞ’nin satış müdürü Hakan Özadalı “Türkiye’nin yerli Kalaşnikof’u” SAR-308 hakkında bilgiler verdi.