AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yuzuk sertifikasi ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yüzük sertifikası ne işe yarar?​

Pırlanta sertifikası, pırlanta renk, karat, berraklık ve kesim özellikleri başta olmak üzere pırlantanın tüm özelliklerini doğrulayan bir kalite onay belgesi olarak görülebilir.

Hijyen Belgesi hemen alınır mı?​

Hijyen Sertifikası: Milli Eğitim bakanlığı tarafından 8 saat olarak planlanmış eğitim sonucunda adayların aldığı e-devlette görünen belgeyi. Hijyen sertifikası toplum sağlığını ilgilendiren konulardan olduğu için zorunludur.
Halk Eğitim Belgesi nasıl alınır?
Halk eğitimi merkezleri tarafından düzenlenen kurslara ait tüm sertifikalar e-Devlet kapısı üzerinden erişime açıldı. Sertifika almak için artık halk eğitim merkezlerine gitmek gerekmeyecek.
Sertifikali mücevher ne demek?
Mücevher sertifikasından farklı olarak, taşın mücevheri modaya bağlı olarak değiştirilse dahi, sertifika geçerliliğini korumaktadır. Mücevher Sertifikası: Taş sertifikasından farklı olarak bu değerlendirmede mücevher bir bütün olarak ele alınır.

Halk Eğitim Merkezi hijyen belgesi ne kadar sürede alınır?​

Sınavı başarıyla tamamlayan kişiler ise Hijyen Belgesi sahibi olurlar. Hijyen belgesi için verilen eğitimdeki dersler şunlardır: Hijyen kursu minimum 8 saat olması gerekiyor. Hijyen belgesi için özel bir başvuru belgesi gerekmiyor, başvurular kimlikle yapılabiliyor.

Hijyen belgesinin geçerlilik süresi ne kadardır?​

Hijyen eğitimi kişiye özel verilmektedir, bundan dolayı bitiş tarihi yoktur yani süresizdir, yenilenmesine de gerek yoktur.
Halk eğitim Alınan Belgesi e devletten nasıl alınır?
e-Devlet uygulaması içinde Millî Eğitim Bakanlığı sayfasında yer alan ‘Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama’ ekranından belgeye ulaşılabilmektedir. Bu belge ile tüm vatandaşlarımız hayat boyu öğrenme kurumlarından aldıkları kurs bitirme belgelerine e-Devlet Kapısı uygulaması sayesinde ulaşabileceklerdir.
Halk eğitim sertifika ne zaman çıkar?
Kurs Sonunda Başarılı Olan Kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika Verilir. Kurs Sonunda Sertifikanızı 15 Gün İle 2 Ay Gibi Bir Süre Sonra Halk Eğitim Merkezinden Şahsen Alabilirsiniz.

Sertifikalı mücevher satılabilir mi?​

Mücevher sertifikaları onaylı olduğundan, gerekli protokoller olmadan satılamaz.

Geri