AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yuzme hocasi olmak icin ne yapmak gerekir?

Editör

Yeni Üye

Yüzme hocası olmak için ne yapmak gerekir?​

Yüzme antrenörü olabilmeniz için tüm yüzme tekniklerini biliyor olmanız gerekmektedir. Yüzme antrenörü olabilmeniz için spor akademisi mezunu olmanız gerekmez. En az lise mezunu olmanız yeterlidir. Yüzme federasyonunun her yıl açtığı yüzme antrenörlüğü kurslarını takip ederek başvuru yapabilirsiniz.

Yüzme hocaları ne kadar maaş alıyor?​

Yüzme Eğitmeni maaşı ortalama aylık 6814 _TL’dir. En düşük Yüzme Eğitmeni maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 9375 _TL’dir.
1 kademe yüzme antrenörü nasıl olunur?​
Antrenörlük kurslarına katılım için lise mezunu olmanız gerekmektedir. Antrenör eğitimlerinde en yetkili kurum ilgili federasyondur. Yüzme antrenörlük kursu 2 haftayı kapsayan bir süredir. Teorik ve Uygulamalı eğitim sonunda sınavda başarılı olanlar bu belgeyi alabilirler.

2 kademe yüzme antrenörü nasıl olunur?​

2 kademe yüzme antrenörü nasıl olunur?
b) Üniversitelerin beden eğitimi veya spor eğitimi veren yüksek öğrenim kurumlarından mezun olanlardan eğitim gördükleri ilgili spor dalında ihtisaslarını(uzmanlık dalında) en az 2 yarıyıl eğitim aldıklarını belgelemeleri şartıyla 2.Kademe antrenörlük belgesi verilir.

Bebek yüzme eğitmenliği sertifikası nasıl alınır?​

Bebek yüzme eğitmenliği sertifikası nasıl alınır?
Bebek Yüzme Eğitim programımız 4 aşamadan oluşmaktadır. Eğitimi alan katılımcılar akabinde bebek yüzme üzerine teorik ve pratik olarak uzmanlaşacaktır. Kursun bitiminde başarılı olan katılımcılara, katılım sertifikası verilecektir. Detaylı bilgi için lütfen başvuru yapınız.

1 kademe yüzme antrenörlük kursu ne zaman?​

Yüzme 1. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu 16-20 Şubat 2022 tarihleri arasında GSB Rize Yüzme Havuzu ve Tesislerinde yapılacaktır. Teorik dersler havuz içerisinde bulunan toplantı salonunda yapılacaktır.

Antrenör kaç para alıyor?​

2022 Antrenör Maaşları Antrenör maaşı ortalama aylık 6189 _TL’dir. En düşük Antrenör maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 8125 _TL’dir.
Cankurtaranlar ne kadar maaş alıyor?​
Cankurtaran maaşı en düşük 4.250 TL, en yüksek 10.060 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Cankurtaran ortalamasına göre Cankurtaran maaşı yaklaşık 5.010 TL seviyelerindedir. Bu maaş bilgileri bağlayıcı değildir. Bazı firmalarda daha düşük veya daha da yüksek maaşlar teklif edilebilir.

Bebek Yüzme antrenörü nasıl olunur?​

Bebek Yüzme antrenörü nasıl olunur?

Ikinci kademe antrenörlük belgesi nasıl alınır?​

Ikinci kademe antrenörlük belgesi nasıl alınır?
Besyo – Spor Bilimleri Antrenörlük DIŞI Mezunları Başarılı olursa 2. Kademe Temel Antrenörlük belgesi alır. Bu yolla sadece 1 ders için antrenörlük belgesi alınabilir. 2: İlgili spor dalında en az bir dönem eğitim alanlar, tercih edeceği yalnızca bir spor dalında yardımcı antrenörlük belgesi almaya hak kazanır.

1 Kademe Yüzme Antrenörlük Kursu 2021 ne zaman?​

1.KADEME YARDIMCI YÜZME ANTRENÖRÜ YETİŞTİRME KURSU ANKARA 16-20 AĞUSTOS 2021.

1 Kademe Yüzme Antrenörlük Kursu 2022 ne zaman açılacak?​

ÖZEL SPORCULAR 1. KADEME ATLETİZM YARDIMCI ANTRENÖR KURSU MERSİN’DE AÇILACAKTIR.
Kursun yapılacağı yer | : | ADRES : Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi Deniz, İsmet İnönü Blv., 33150 Yenişehir/Mersin
Başvuru tarihileri | : | 18 MART 25 MART 2022
Başvuru sonuçlarının açıklanması | : | 28 MART 2022
Besyo antrenörlük ne kadar maaş alır?​
Devlet kurumunda beden eğitimi öğretmenliği yapan bir BESYO mezunu 4200 lira kadar maaş alır. Ancak özel kurumlarda çalışan kişilerin maaşları oldukça değişkendir. Özel bir kulüpte antrenörlük yapan bir antrenör 2500- 3500 civarında maaş alır.

1 kademe antrenör ne demek?​

1 kademe antrenör ne demek?
Antrenör Eğitimi Yönetmeliğinin 20. Maddesine göre “Üniversitelerin beden eğitimi veya spor eğitimi veren yüksek öğrenim kurumlarından mezun olup herhangi bir spor dalında ihtisas eğitimi almayan ancak bir spor dalında seçmeli olarak eğitim alanlara, o dalda, I. Kademe (Yardımcı Antrenör) antrenörlük belgesi verilir.”

Dalgıçlar ne kadar maaş alıyor?​

Dalgıçlar ne kadar maaş alıyor?
Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Dalgıç | 4.350 | 7.610

Yüzme antrenörü olmak için belirli adımları izlemeniz gerekmektedir. İşte yüzme antrenörü olmak için yapmanız gerekenler:

1. **Yüzme Tekniklerini Öğrenmek**: Yüzme antrenörü olabilmek için öncelikle tüm yüzme tekniklerini iyi bir şekilde öğrenmelisiniz. Bu teknikleri uygulamalı olarak bilmeniz, öğrencilere doğru bir şekilde aktarmanızı sağlayacaktır.

2. **Eğitim Seviyesi**: Yüzme antrenörü olmak için spor akademisi mezunu olmanıza gerek yoktur. Ancak en azından lise mezunu olmanız gerekmektedir.

3. **Yüzme Antrenörlük Kurslarına Katılma**: Yüzme federasyonunun düzenlediği yüzme antrenörlük kurslarına katılarak eğitim alabilir ve başvuru sürecine girebilirsiniz.

4. **Sürekli Eğitim**: Yüzme alanındaki gelişmeleri takip ederek kendinizi sürekli olarak geliştirmeniz önemlidir. Yeni teknikleri öğrenmek ve uygulamak için eğitimlere katılmak işinizi kolaylaştırabilir.

5. **İş Deneyimi**: Pratik deneyim kazanmak için yüzme kurslarında veya kulüplerde yardımcı antrenörlük yaparak tecrübe edinebilirsiniz.

Bebek yüzme eğitmenliği sertifikası almak istiyorsanız da belirli süreçleri takip etmeniz gerekmektedir. Genellikle bu sertifikayı almak için özel eğitim programlarına katılmanız ve başarılı bir şekilde tamamlamanız gerekmektedir. Sertifika alındıktan sonra bebek yüzme eğitmeni olarak çalışabilirsiniz.

Antrenörlük ve eğitmenlik mesleklerinde maaşlar değişkenlik gösterebilmektedir. Genellikle yüzme antrenörleri ve eğitmenleri ortalama aylık belirli bir maaş alırken, bu maaşlar çalışılan kuruma, deneyime ve başarıya göre değişebilmektedir. Dalgıçlar da mesleklerine bağlı olarak farklı maaşlar alabilmektedir.

Unutmayın ki spor branşlarındaki eğitmenlik ve antrenörlük meslekleri hem bilgi hem de deneyim gerektiren mesleklerdir. Yetenek ve tutkuyla birleşen doğru eğitim ve deneyimle bu meslekte başarılı olabilirsiniz.

Geri